11.9 C
Θέρμον
Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024, 0:10
LifeStyleΠολιτική

Γιώργος Λιάγκας σε Φαίη Σκορδά: «Θα πας στις γυναικείες φυλακές να κάνεις παρέα στην Ρούλα Πισπιρίγκου»

“Δεν θέλουν να μας πάρουν λεφτά αλλά μάλλον θέλει η κ. Ρούλα Πισπιρίγκου παρέα”, λέει ο Γιώργος Λιάγκας στην Φαίη Σκορδά.

Διευκρινίσεις για το εξώδικο που έλαβαν ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά στο Πρωινό από την Ρούλα Πισπιρίγκου, την Ελένη Λεγάτου και την Δήμητρα Πισπιρίγκου, έδωσε ο δικηγόρος κ. Όθωνας Παπαδόπουλος. Η εξώδικη δήλωση έχει να κάνει με τις ανώνυμες μαρτυρίες που προβάλλονται στο Πρωινό και ο κ. Παπαδόπουλος δηλώνει:

«Αναμένουμε απαντήσεις ούτως ώστε να ζητήσουμε νομική προστασία, η οποία δεν θα είναι στον άξονα επιδίωξης αστικής αποζημίωσης, δεν θα προβάλει κανένα οικονομικής φύσεως αίτημα η κ. Πισπιρίγκου. Όμως θα προβάλει αίτημα ποινικού πειθαρχικού χαρακτήρα για να μπορέσει να προστατεύσει αυτό το οποίο συμβαίνει αυτή τη στιγμή σε βάρος της».

Απευθυνόμενος στην Φαίη Σκορδά, ο Γιώργος Λιάγκας είπε: «Η κ. Πισπιρίγκου προφανώς σε θέλει συντροφιά, θέλει να της κάνει παρέα, επειδή είπες για τη φυλακή, διότι ξεκαθάρισε ο κ. Όθωνας Παπαδόπουλος ότι δεν θέλουν να μας πάρουν λεφτά αλλά μάλλον θέλει η κ. Ρούλα παρέα. Εγώ δεν μπορώ να πάω στις γυναικείες φυλακές Κορυδαλλού, θα πάω στις αντρικές. Εσύ θα πας στις γυναικείες και θα κάνεις παρέα στην κ. Ρούλα Πισπιρίγκου».

Στη συνέχεια, σχολίασε ο Γιώργος Λιάγκας: «Κατηγορείται από τη Δικαιοσύνη ότι έχει σκοτώσει το ένα παιδί και να κατηγορεί εμάς επειδή δεν δίνουμε τα ονόματα; Ποιος απειλεί με μηνύσεις ποιον»;

 

 

zappit.gr

facebook

Ακολουθήστε το ThermoNews  στο Google News

 

Kάνετε Like στη σελίδα του ThermoNews.gr στο Facebook για να μαθαίνετε άμεσα  ό,τι συμβαίνει !

facebook

Σχετικές αναρτήσεις

Γρηγόρης Αρναούτογλου για Γιάννη Πλούταρχο: «Δεν θέλω να τον δω και δεν θέλω να έρθει στην εκπομπή μου»

Newsroom

Σκέρτσος: «Έχω χάσει κι εγώ αδερφό σε τροχαίο – Η μητέρα μου το ζει κάθε μέρα» – Η φωτογραφία που έδειξε

Newsroom

Συνάντηση Μίλτου Ζαμπάρα με τον Πρόεδρο της Β’ ΕΛΜΕ για τα προβλήματα σχολικής στέγης

Newsroom
Φόρτωση....
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com