20.6 C
Θέρμον
Τετάρτη, 17 Απριλίου 2024, 16:30
Νέα απο το ΘέρμοΠολιτισμός-ΤουρισμόςΤοπικά νέα

Θέρμο- ‘’Ζωγραφίζοντας’’: Ολοκληρώθηκε η έκθεση ζωγραφικής – Ευχαριστίες του Συλλόγου προς τον Δήμαρχο και τον Πρόεδρο της Κοινότητας

Ολοκληρώθηκε χθες, Τετάρτη 27 Απριλίου, η έκθεση ζωγραφικής, η οποία παρουσιάστηκε  στον αίθριο χώρο του Δημαρχιακού Μεγάρου Θέρμου, με τίτλο ‘’Ζωγραφίζοντας’’.

Ο πρόεδρος του Συλλόγου κ. Κωνσταντίνος Αρταβάνης, ευχαριστεί εκ μέρους όλων των καλλιτεχνών, τον Δήμαρχο Θέρμου κ. Σπύρο Κωνσταντάρα και τον Πρόεδρο της Κοινότητας Θέρμου κ. Αλέξανδρο Σιαδήμα.

Αναφέρει:

Η έκθεση ζωγραφικής στο υπέροχο Θέρμο Αιτωλοακαρνανίας στέφτηκε με μεγάλη επιτυχία! Ο εξαιρετικός χώρος του Δημαρχείου που φιλοξένησε τις μοναδικές μας δημιουργίες αποτέλεσε στολίδι τις ημέρες του Πάσχα για τους κατοίκους αλλά και τους επισκέπτες! Μια  έκθεση με χρώματα και φαντασία συνδυάστηκε όμορφα με το μοναδικό τοπίο και έδωσε χαρά και αισιοδοξία σε μικρούς και μεγάλους.

Από την πλευρά των καλλιτεχνών θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον αξιότιμο Δήμαρχο Θέρμου κ. Σπύρο Κωνσταντάρα & τον πρόεδρο της κοινότητας Θέρμου κ.Αλέξανδρο Σιαδήμα  που μας επιτρέψανε  να εκθέσουμε τις δημιουργίες μας και να ευχηθούμε ένα μοναδικό καλοκαίρι με δράσεις πολιτισμού όπως το Θέρμο γνωρίζει να πραγματοποιεί!

facebook

Ακολουθήστε το ThermoNews  στο Google News

 

Kάνετε Like στη σελίδα του ThermoNews.gr στο Facebook για να μαθαίνετε άμεσα  ό,τι συμβαίνει !

facebook

Σχετικές αναρτήσεις

Αιτωλοακαρνανία: Πρόγραμμα βιολογικής καταπολέμησης του μαύρου ακανθώδη αλευρώδη

Newsroom

Χρυσό μετάλλιο για τον Γούναρη Αριστομένη και τον Σκοπευτικό Όμιλο Αιτωλοακαρνανίας “Σκοπευτής “

Newsroom

Κάτω Μυρτιά Θέρμου: Ξεκίνησε η αντιμετώπιση του Μαύρου Ακανθώδη Αλευρώδη με εισαγόμενη σφήκα

Newsroom
Φόρτωση....
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com