10.8 C
Θέρμον
Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024, 8:04
LifeStyle

Ελεονώρα Μελέτη: Εκτός εαυτού η παρουσιάστρια – «Παίρνουμε το σκουπίδι και του δίνουμε και πάλι ζωή»

Με αφορμή ένα άρθρο που είδε να κυκλοφορεί στο διαδίκτυο το οποίο είχε να κάνει με τη διαφορά ηλικίας από τον σύζυγό της Θοδωρή Μαροσούλη, η Ελεονώρα Μελέτη δεν άντεξε και ξέσπασε.

Δείτε τι έγραψε

«Πολλά χρόνια μικρότερός της: Η μεγάλη διαφορά ηλικίας της Ελεονώρας Μελέτη με τον Θοδωρή Μαροσούλη» ήταν ο τίτλος του άρθρου που έκανε την παρουσιάστρια να ξεσπάσει και να προχωρήσει σε μια μακροσκελή ανάρτηση.

«Ελάτε λίγο να μιλήσουμε για την ανακύκλωση. Παίρνουμε το σκουπίδι κ του δίνουμε κ πάλι ζωή, αυτή τη φορά δημιουργώντας από κάτι άχρηστο, κάτι καινούργιο κ χρήσιμο. Πάμε να κάνουμε ανακύκλωση σε αυτό που διαβάζετε: παίρνουμε το σκουπίδι, στη προκειμένη τον τίτλο, κ δίνουμε κ πάλι ζωή δημιουργώντας κάτι κ καινούργιο κ χρήσιμο. Πάμε να το κάνουμε. Αγαπητή συντάκτρια Κατερίνα, Κρίμα για σένα. Κρίμα που είσαι γυναίκα κ βρήκες «είδηση» στο ότι μια γυναίκα είναι μεγαλύτερη ( κ μάλιστα πολλλααααα χρόνια- ) από τον άντρα της.

Δεν θα μπω στη διαδικασία να σου εξηγήσω γιατί είναι κρίμα καθώς είναι αυταπόδεικτο από το δημιούργημα σου πως ακόμα δεν είσαι έτοιμη σε κανένα επίπεδο, να αντιληφθείς. Γενικά να αντιληφθείς. Είναι ωστόσο επικίνδυνο που με αυτή την περιορισμένη αντίληψη, σου δίνεται χώρος , θέση ευθύνης αλλά κ χρήματα για να εκφράζεις όχι μόνο μισογυνικες αλλά μισανθρωπιστικες απόψεις. Κρίμα για σένα «Κατερίνα» ακόμα κ αν είσαι άντρας. Για τους ίδιους λόγους.

Κρίμα που προσβάλεις εκατομμύρια γυναίκες που είχαν την τύχη να γνωρίσουν να ερωτευτούν κ να αγαπήσουν έναν άντρα νεότερο από εκείνες, αλλά είχαν κ τα κότσια να ακολουθήσουν τη καρδιά τους επιλέγοντας συνειδητά να προσπεράσουν ηλίθιους σαν κ εσένα που αποτελούν με την περιοριστική τους σκέψη εμπόδιο στην προσπάθεια που γίνεται από πολλούς για τη δημιουργία μια πιο ενωτικής κοινωνίας.

  in.gr

facebook

Ακολουθήστε το ThermoNews  στο Google News

 

Kάνετε Like στη σελίδα του ThermoNews.gr στο Facebook για να μαθαίνετε άμεσα  ό,τι συμβαίνει !

facebook

Σχετικές αναρτήσεις

Γιώργος Λιάγκας – Πέταξε εκτός αέρα τον Αρχιμανδρίτη Σεραφείμ: «Ντροπή σας! Πάρτε τον»

Newsroom

«Αγνώριστη» η Μαρίνα Πατούλη σε φωτογραφία στο Instagram

Newsroom

Τζέιμς Καφετζής: Η συγκινητική συνάντηση με τον πατέρα του μετά το Survivor

Newsroom
Φόρτωση....
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com