11.9 C
Θέρμον
Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024, 10:51
Αθλητικά

Κύπελλο Ελλάδας: Ανοιχτοί λογαριασμοί για Ολυμπιακό & ΠΑΟΚ

Οι εορταστικές ημέρες δεν αφήνουν περιθώρια χαλάρωσης σε Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ, που άφησαν ανοικτούς λογαριασμούς για τη ρεβάνς των ημιτελικών του κυπέλλου στον Πειραιά.

Η Ελλάδα κινείται στους ρυθμούς του Πάσχα, όμως ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ αποτελούν εξαίρεση. Οι δύο ομάδες επικεντρώνονται στον δεύτερο ημιτελικό του Κυπέλλου στο Καραϊσκάκης, αφού το 0 – 0 της Τούμπας άφησε ανοιχτούς λογαριασμούς για την πρόκριση στον τελικό.

Πάντως, στην Τούμπα υπήρξε ένας μεγάλος νικητής, ο 9χρονος Λέανδρος. Ο μικρός φίλος του ΠΑΟΚ ο οποίος αντιμετωπίζει προβλήματα όρασης, σκόραρε στις καρδιές όλων μας, όταν στο ημίχρονο του παιχνιδιού μπήκε στο γήπεδο και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα εν μέσω αποθέωσης.


O νεαρός Λέανδρος έζησε μία ανεπανάληπτη εμπειρία με τη φανέλα της αγαπημένης του ομάδας και έδωσε σε όλους ένα μάθημα ζωής με τη γενναιότητα του.

Στον Παναθηναϊκό, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ζήτησε από τους παίκτες του να μην εφησυχάσουν μετά το 1 – 0 επί της Λαμίας και να διατηρήσουν τη συγκέντρωσή τους εν όψει του δεύτερου προημιτελικού. H πρόκριση στον τελικό είναι αυτοσκοπός για τους «πράσινους» και δεν υπάρχουν περιθώρια λάθους.

Η ΑΕΚ μπαίνει στην τελική ευθεία για την επιλογή του νέου προπονητή. Ο Ματίας Αλμέιδα συναντήθηκε με τον Δημήτρη Μελισσανίδη και προβάλλει ως το φαβορί για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία. Εκτός από τον Αργεντινό, οι «κιτρινόμαυροι» έχουν επαφές με άλλον έναν προπονητή και θα επιλέξουν σύντομα.

 

 

megatv.com

facebook

Ακολουθήστε το ThermoNews  στο Google News

 

Kάνετε Like στη σελίδα του ThermoNews.gr στο Facebook για να μαθαίνετε άμεσα  ό,τι συμβαίνει !

facebook

Σχετικές αναρτήσεις

Γεωργία – Ελλάδα 0-0 (4-2): Χάθηκε στα πέναλτι η πρόκριση στο Euro 2024

Newsroom

Γεωργία-Ελλάδα: Η πιο μεγάλη ώρα είναι τώρα για την Εθνική μας-Το τελευταίο εμπόδιο για το Euro 2024

Newsroom

Πογέτ για το Γεωργία – Ελλάδα: «Δεν έχουμε δικαιολογία, όλα παίζονται σε ένα παιχνίδι»

Newsroom
Φόρτωση....
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com