17.4 C
Θέρμον
Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024, 18:15
Αστυνομικά

Θανάσης Κατερινόπουλος: «Το τεστ DNA του Δασκαλάκη θα δείξει τα κίνητρα»

«Θα κάνει μήνυση και στην ανακρίτρια;» αναρωτιέται ο ταξίαρχος εν αποστρατεία σχολιάζοντας τον εκνευρισμό της Ρούλας Πισπιρίγκου με την απόφαση του εν διαστάσει συζύγου της

Ο Μάνος Δασκαλάκης είναι πιθανό να ζητήσει τη διεξαγωγή τεστ πατρότητα, προκειμένου να ξεκαθαρίσει εάν κάποιο από τα τρία αδικοχαμένα παιδιά που έφυγαν, δεν είναι δικό του, κάτι που έχει προκαλέσει εκνευρισμό στη Ρούλα Πισπιρίγκου.

Σχολιάζοντας αυτή την εξέλιξη, ο ταξίαρχος εν αποστρατεία, Θανάσης Κατερινόπουλος, επεσήμανε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star:

«Τώρα ακούσαμε ότι ο Μάνος θέλει να γίνει τεστ DNA, αν αυτό αληθεύει. Κάθε πολίτης έχει δικαίωμα να υποβάλλει όσες μηνύσεις θέλει για κάτι που έγινε ή και δεν έγινε εις βάρος του, αυτό το κρίνει η δικαιοσύνη. Πατέρας είναι κι αυτός, μάνα είναι κι αυτή, βεβαίως έχει το δικαίωμα, αλλά γιατί φοβάται, τι είναι αυτό που φοβάται. Αν δεν φοβάται θα μπορούσε να πει και η ίδια, ‘προχώρα, πάμε να κάνουμε το τεστ να αποδειχθεί’. Καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται» δήλωσε αρχικά ο κ. Θανάσης Κατερινόπουλος.

«Και αν ο Μάνος δεν πάει ο ίδιος να κάνει τεστ DNA και διαταχθεί από την ανακρίτρια να γίνει το τεστ, τότε θα κάνει μήνυση στην ανακρίτρια η κ. Πισπιρίγκου; Στα πλαίσια μιας έρευνας τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί. Δεν δεσμεύεται κανένας ανακριτής, κανένας δικαστικός να διατάξει οποιαδήποτε έρευνα η οποία θα συνεισφέρει στοιχεία για την απόδειξη της αλήθειας» πρόσθεσε στην συνέχεια.

«Το τεστ DNA θα δείξει τα κίνητρα. Θα έρθουν αποκαλύψεις»

Πώς θα μπορούσαν, όμως, τα αποτελέσματα ενός τεστ πατρότητας να επηρεάσει τις έρευνες για τους θανάτους των τριών κοριτσιών;

«Με το τεστ DNA θα αποδειχθούν τα πάντα. Αν αποδειχθεί ότι δεν είναι δικά του τα παιδιά, τα πράγματα αλλάζουν. Θα βοηθήσει πολύ να δούμε ποια ήταν τα κίνητρα. Θα δώσει σωστή απάντηση στο κομμάτι των κινήτρων και πιστεύω ότι θα έρθουν και άλλες αποκαλύψεις. Τα πουλάκια θα αρχίσουν να κελαηδούν και από τις δύο πλευρές. Θα χυθεί άπλετο φως», κατέληξε ο κ. Κατερινόπουλος.

facebook

Ακολουθήστε το ThermoNews  στο Google News

 

Kάνετε Like στη σελίδα του ThermoNews.gr στο Facebook για να μαθαίνετε άμεσα  ό,τι συμβαίνει !

facebook

Σχετικές αναρτήσεις

Αιτωλοακαρνανία: Το αστυνομικό δελτίο της ημέρας (28/03/2024)

Newsroom

Ανήλικη καταγγέλλει τη μητέρα και τον σύντροφό της για γενετήσιες πράξεις μπροστά της

Newsroom

Μεσολόγγι: Συνελήφθησαν δυο άτομα για διακίνηση ναρκωτικών

Newsroom
Φόρτωση....
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com