15.7 C
Θέρμον
Σάββατο, 20 Απριλίου 2024, 17:43
Τοπικά νέα

Μεσολόγγι: Επισκέψεις σε ιδρύματα της πόλης του Δημάρχου Κώστα Λύρου

Στιγμές χαράς και συγκίνησης στο Γηροκομείο και το Νοσοκομείο –     Επισκέψεις του Δημάρχου Ι.Π. Μεσολογγίου, Κώστα Λύρου, ενόψει των αγίων ημερών του Πάσχα

 Επισκέψεις σε ιδρύματα της πόλης, με συμβολικό και κοινωνικό χαρακτήρα, ενόψει του Πάσχα  πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Ι.Π Μεσολογγίου, Κώστας Λύρος συνοδευόμενος από  τους Αντιδημάρχους Φόνη Μελαχρή, Γιώργο Σωτηρακόπουλο,  τον Πρόεδρο της Κοινωφελούς Επιχείρησης Παντελή Καρατσόλη  και τον δημοτικό σύμβουλο Δημήτρη Μπαλαμπάνη.

Αρχικά επισκέφθηκαν  το Σελίβειο Γηροκομείο όπου αντάλλαξαν ευχές με εργαζόμενους και φιλοξενούμενους . Στην επίσκεψη παραβρέθηκαν επίσης μέλη της Ομάδας Διάσωσης  αλλά και ο   Μιχάλης Ραυτόπουλος, Διευθυντής  του 1ου ΚΔΑΠ «Ειρήνη Τριανταφύλλου» του Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου, όπου συνόδευσε εκπαιδευτικούς και μαθητές, οι οποίοι χάρισαν χειροποίητες λαμπάδες και γλυκίσματα  προσφέροντας στιγμές χαράς και  συγκίνησης στους ηλικιωμένους, που φιλοξενεί το ίδρυμα.

Επίσης ο Κώστας Λύρος και οι συνεργάτες του επισκέφθηκαν και  το Νοσοκομείο «Χατζηκώστα» όπου τους υποδέχθηκε ο Διευθυντής της Παθολογικής Κλινικής, Δημήτρης Καρατζογιάννης και  ευχήθηκαν υγεία, δύναμη και καλή Ανάσταση  σε Ιατρικό και Νοσηλευτικό  προσωπικό καθώς και σε ασθενείς.

facebook

Ακολουθήστε το ThermoNews  στο Google News

 

Kάνετε Like στη σελίδα του ThermoNews.gr στο Facebook για να μαθαίνετε άμεσα  ό,τι συμβαίνει !

facebook

Σχετικές αναρτήσεις

Αγρίνιο: Εκδήλωση με θέμα”Τιμή στη μνήμη των Βετεράνων του Τοπικού Τύπου που έφυγαν”

Newsroom

Πρώτη στην Δυτική Ελλάδα μαθήτρια του ΕΠΑΛ Αγρινίου στην Οικονομική Ολυμπιάδα

Newsroom

Μεσολόγγι: Μουσειακή Έκθεση για τα 200 χρόνια από το θάνατο του Λόρδου Βύρωνα

Newsroom
Φόρτωση....
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com