11.3 C
Θέρμον
Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024, 6:56
Τοπικά νέα

Εντατικοί έλεγχοι στην Αιτωλοακαρνανίας εν όψει της εορταστικής περιόδου

Μετά από πρόσκληση της Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας, Μαρίας Σαλμά, πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Αγρίνιο σύσκεψη μεταξύ Υπηρεσιακών και παραγωγικών εκπροσώπων, που είχε ως αντικείμενο συζήτησης τον καλύτερο συντονισμό και τις δράσεις για την εντατικοποίηση των ελέγχων στην αγορά εν όψει της εορταστικής περιόδου του Πάσχα.

Όπως αναφέρθηκε κατά την διάρκεια της συζήτησης που ακολούθησε, στόχος των μικτών κλιμακίων ελέγχων που έχει συστήσει η Περιφερειακή Ενότητα Αιτωλ/νίας και  αποτελούνται από στελέχη του Τμήματος Εμπορίου Διεύθυνσης Ανάπτυξης, της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας και της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής, είναι η προστασία της υγείας των καταναλωτών, η αποφυγή φαινομένων αισχροκέρδειας όπως και φαινομένων παραπλάνησης στην πώληση προϊόντων φυτικής και ζωικής προέλευσης.

Σε δήλωσή της, η Αντιπεριφερειάρχης Μαρία Σαλμά ανέφερε: «Οι περιστάσεις απαιτούν την ιδιαίτερη προσοχή και την συνέπεια όλων των συναρμοδίωνφορέων. Οι Υπηρεσίες της Περιφερειακής Ενότητας Αιτωλοακαρνανίας πραγματοποιούν στοχευμένους, πλήρεις και συνεχείς ελέγχους, κυρίως σε καταστήματα ειδών διατροφής. Διατηρούμε  καλή συνεργασία με τους επιχειρηματικούς κλάδους στον τομέα των τροφίμων και έχουμε θετικά αποτελέσματα προς όφελος των καταναλωτών».

Στην σύσκεψη συμμετείχαν επίσης ο Γενικός Δ/ντής Ανάπτυξης της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας Κ. Κόλλαρης, οι Διευθύντριες Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας Α. Σταμούλη και Ανάπτυξης ΠΕ Αιτωλ/νίας Ε. Καραθανάση, ο Δ/ντής Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Σ. Βλάχος, ο Προϊστάμενος του Τμήματος Εμπορίου Αγρινίου Ν. Πανταζόπουλος καθώς και οι Πρόεδροι Εμπορικού Συλλόγου Αγρινίου Σ. Κωστίκογλου και Κρεοπωλών Αγρινίου Β. Παπαθανάσης.

 

facebook

Ακολουθήστε το ThermoNews  στο Google News

 

Kάνετε Like στη σελίδα του ThermoNews.gr στο Facebook για να μαθαίνετε άμεσα  ό,τι συμβαίνει !

facebook

Σχετικές αναρτήσεις

Συμμετοχή Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας Θανάση Μαυρομμάτη σε εκδήλωση του Υπουργού Εθνικής Άμυνας, Νίκου Δένδια για τον Φιλελληνισμό και τον Λόρδο Βύρωνα

Newsroom

Αγρίνιο: Σε κλίμα συγκίνησης τελέστηκε η επιμνημόσυνη δέηση για τα θύματα του βομβαρδισμού

Newsroom

Ε.Σ. Αγρινίου: Τι Μύκονος, τι Κεράσοβο

Newsroom
Φόρτωση....
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com