16.4 C
Θέρμον
Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024, 12:33
Αστυνομικά

Δεν μασάει τα λόγια του ο Κατερινόπουλος: Έξαλλος με τον Μάνο Δασκαλάκη – «Είναι πατέρας ή φερόμενος ως πατέρας;»

«Υπόθεση μιας ώρας να βρουν ποιος είναι πίσω από το ανώνυμο τηλεφώνημα»

Στην υπόθεση της Πάτρας έχουν στρέψει άπαντες τα βλέμματά τους, με νέα στοιχεία που έρχονται στην επιφάνεια και καθηλώνουν για το πώς τρία αθώα παιδιά ξεψύχησαν με τις υποψίες πάνω στη μητέρα τους, η οποία έχει ήδη συλληφθεί και φυλακιστεί για τη δολοφονία της 9χρονης Τζωρτζίνας.

Ο εν αποστρατεία ταξίαρχος της ΕΛ.ΑΣ., Θανάσης Κατερινόπουλος, φιλοξενούμενος καθημερινά στη Ζήνα Κουτσελίνη και ορμώμενος από την πείρα του «φωτίζει» συγκεκριμένες πτυχές της υπόθεσης και εκφράζει ερωτήματα με ιδιαίτερη σημασία.

«Γίνεται λόγος για πολλά, για τη σχέση αυτού του ζευγαριού. Ένα αγαπημένο ζευγάρι έτσι έβγαζαν προς τα έξω. Τώρα βλέπουμε αυτές τις διαμάχες και εγώ έκανα ένα ερώτημα μήπως έχουν κι άλλα προβλήματα μεταξύ τους και δεν μιλάνε; Δεν είναι κακό να γίνει ένας έλεγχος DNA πατρότητας εδώ».

«Υπόθεση μιας ώρας να βρουν ποιος είναι πίσω από το ανώνυμο τηλεφώνημα»

Ο κ. Κατερινόπουλος σημείωσε αναφορικά με τα ανώνυμα τηλεφωνήματα που έγιναν σε δημοσιογράφο ότι είναι υπόθεση μίας ώρας να διαπιστωθεί ύστερα από εισαγγελική παραγγελία ποιος τα έκανε.

«Αυτά τα τηλέφωνα που γίνονται τον μέσο πολίτη δεν τον πείθουν. Είναι εύκολο να εντοπιστούν τα τηλέφωνα για να ενημερώσουν την όποια εκπομπή για την κακή ζωή που περνάει η κόρη από εκεί θα φανεί σε ποιον ανήκει το τηλέφωνο. Μπορούν οι υπηρεσίες να βρουν μέσα σε μία ώρα ποιος τηλεφώνησε, πού τηλεφώνησε».

«Το οικονομικό ζήτημα που κωλύει την εκταφή της Μαλένας»

Επανερχόμενος στον έλεγχο για πατρότητα έθιξε το ζήτημα χρέους προς τους τάφους των παιδιών, το οποίο δεν επιτρέπει να εκταφεί η Μαλένα καθώς συμπληρώθηκαν τρία χρόνια από τον θάνατό της. Σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία με τη συμπλήρωση 3 ετών από το θάνατο, η σορός πρέπει να μετακινείται είτε σε οστεοφυλάκιο είτε σε τάφο.

«Υπάρχει ένα θέμα με τους τάφους των παιδιών. Υπάρχει μία υποχρέωση που ανέλαβε ο πατέρας έναντι του δήμου, δεν ξέρω σε ποιον ανήκει το νεκροταφείο που έπρεπε να πληρωθούν κάποια λεφτά. Σήμερα έπρεπε να γίνει εκταφή και δεν γίνεται γιατί είναι απλήρωτα κάποια χρήματα που έπρεπε να πληρωθούν από τον πατέρα. Και ρωτάω εγώ είναι πατέρας ή είναι φερόμενος ως πατέρας. Μήπως υπάρχει κάτι άλλο;» ξέσπασε ο κ. Κατερινόπουλος.

 

in.gr

facebook

Ακολουθήστε το ThermoNews  στο Google News

 

Kάνετε Like στη σελίδα του ThermoNews.gr στο Facebook για να μαθαίνετε άμεσα  ό,τι συμβαίνει !

facebook

Σχετικές αναρτήσεις

Ανήλικη καταγγέλλει τη μητέρα και τον σύντροφό της για γενετήσιες πράξεις μπροστά της

Newsroom

Μεσολόγγι: Συνελήφθησαν δυο άτομα για διακίνηση ναρκωτικών

Newsroom

Μεσολόγγι: Δέκα ανήλικοι και ένας αποφυλακισμένος διέρρηξαν σπίτι

Newsroom
Φόρτωση....
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com