19.6 C
Θέρμον
Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024, 16:05
news1

Καιρός: Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης από την ΕΜΥ

Σύμφωνα με το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού (24/2023) που εκδόθηκε από την ΕΜΥ σήμερα Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου 2023 και κοινοποιήθηκε από τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, βαρομετρικό χαμηλό στο νοτιοδυτικό Ιόνιο, συνοδευόμενο από μέτωπο, κινείται ανατολικά και θα προκαλέσει πρόσκαιρη επιδείνωση του καιρού στη νότια και την ανατολική νησιωτική χώρα από τις βραδινές ώρες της Τετάρτης (20-12-23) έως και τις απογευματινές ώρες της Πέμπτης (21-12-23) με ισχυρές βροχές και καταιγίδες, που θα συνοδεύονται από μεγάλη συχνότητα κεραυνών και πιθανώς από χαλαζοπτώσεις, αρχικά στα νότια και βαθμιαία στο ανατολικό Αιγαίο και τα Δωδεκάνησα.

Πιο αναλυτικά:

Ισχυρές βροχές και καταιγίδες προβλέπονται:

α. Από τις βραδινές ώρες της Τετάρτης (20-12-23) μέχρι και τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης (21-12-23) στη νότια Κρήτη και πιθανώς στη νότια Πελοπόννησο.

β. Από τις πρώτες ώρες της Πέμπτης (21-12-23) μέχρι το μεσημέρι στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου (κυρίως περιοχή Σάμου – Ικαρίας) και τις ανατολικές Κυκλάδες και μέχρι το απόγευμα στα Δωδεκάνησα.

Περισσότερες λεπτομέρειες για την εξέλιξη του καιρού στα τακτικά και έκτακτα δελτία καιρού, στην ιστοσελίδα της ΕΜΥ (www.emy.gr). Επισημαίνουμε ότι οι επικαιροποιήσεις των έκτακτων δελτίων που θα γίνονται ανά 12 ώρες.

 

 

 

facebook

Ακολουθήστε το ThermoNews  στο Google News

 

Kάνετε Like στη σελίδα του ThermoNews.gr στο Facebook για να μαθαίνετε άμεσα  ό,τι συμβαίνει !

facebook

Σχετικές αναρτήσεις

Έξαλλος ο Γιώργος Λιάγκας: «Κλείστε το παρακαλώ πολύ! Μη με εκθέτετε έτσι»

Newsroom

Θανάσης Παπαθανάσης: «Δεν αλλάζει το καθεστώς των Δικαστηρίων στην Αιτωλοακαρνανία-Παραμένει το Εφετείο Δυτικής Στερεάς Ελλάδας»

Newsroom

Αγία Παρασκευή: Άφαντοι οι γονείς των ανηλίκων που βασάνιζαν τον 14χρονο

Newsroom
Φόρτωση....
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com