11.9 C
Θέρμον
Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024, 11:28
LifeStyle

Survivor 5 spoiler: Αυτός ο παίκτης αποχωρεί και αφήνει τον Άγιο Δομίνικο

Μπορεί και το σημερινό 12/4 επεισόδιο του Survivor 5 να είναι συγκλονιστικό όπως παρακολουθήσαμε από το trailer, ωστόσο οι φανατικοί τηλεθεατές περιμένουν πως και πως το αυριανό όπου θα δούμε τον παίκτη που αποχωρεί από το παιχνίδι λίγο πριν την ένωση των δυο ομάδων.

Όσον αφορά το σημερινό επεισόδιο, Μπλε και Κόκκινοι θα μονομαχήσουν στους στίβους μάχης με σκοπό τη νίκη του επάθλου επικοινωνίας και εμείς γνωρίζουμε ποιος θα το πάρει και θα μιλήσει με πρόσωπα του οικογενειακού του περιβάλλοντος.

Ποιος όμως θα αποχωρήσει αύριο 13/4 από το Survivor 5

Όπως έχουμε παρακολουθήσει, από την κάλπη των Κόκκινων βγήκε ο Νίκος Αντωνόπουλος, ενώ από την ατομική ασυλία της Σοφιάννας η Στέλλα Ανδρεάδου και από αυτή του Στάθη Σχίζα ο Νίκος Γιάννης, επιβεβαιώνοντας με απόλυτη ακρίβεια τα spoils του Youweekly. Οι παίκτες αυτοί μαζί με τον Κωνσταντίνο βρίσκονται ένα βήμα πριν την επιστροφή τους στην Ελλάδα.

Όπως έχουμε δει ολόκληρη η ομάδα των Μπλε θέλει όσο τίποτα άλλο να αποχωρήσει ο Κωνσταντίνος, αφού έχει τσακωθεί με όλους και το κλίμα στην παραλία τους είναι πολύ άσχημο. Μάλιστα, μέχρι και η αντίπαλη ομάδα έχει ενοχληθεί.

Ωστόσο, ο κομμωτής δεν θα φύγει και σίγουρα θα το πάρει πάνω του, αφού ήδη έχει πει πως το τηλεοπτικό κοινό τον αγαπάει. Άρα όλα θα παιχτούν ανάμεσα στους 3 νέους παίκτες.

Σύμφωνα λοιπόν με επιβεβαιωμένες πληροφορίες μας ο παίκτης που θα αποχωρήσει μια ανάσα πριν την ένωση είναι ο Νίκος Αντωνόπουλος!

Καλή επιστροφή λοιπόν!

 

youweekly.gr

facebook

Ακολουθήστε το ThermoNews  στο Google News

 

Kάνετε Like στη σελίδα του ThermoNews.gr στο Facebook για να μαθαίνετε άμεσα  ό,τι συμβαίνει !

facebook

Σχετικές αναρτήσεις

Γρηγόρης Αρναούτογλου για Γιάννη Πλούταρχο: «Δεν θέλω να τον δω και δεν θέλω να έρθει στην εκπομπή μου»

Newsroom

Νίκος Βέρτης: Στο εδώλιο ο τραγουδιστής με απόφαση του Aρείου Πάγου

Newsroom

Φαίη Σκορδά: Απαντά για το βίντεο με την ίδια που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο – «Είναι σοκαριστικό»

Newsroom
Φόρτωση....
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com