18.9 C
Θέρμον
Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024, 14:01
LifeStyle

Survivor 5 spoiler 11/4: Αυτό είναι το χρώμα! Η ομάδα που κερδίζει την δεύτερη ασυλία

Απόψε όπως έχουμε πει Κόκκινοι και Μπλε θα αγωνιστούν για τη δεύτερη ασυλία της εβδομάδας στο Survivor 5. Την πρώτη όπως παρακολουθήσαμε το βράδυ της Κυριακής 10/4 πήραν οι Κόκκινοι και ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση.

Σήμερα λοιπόν, θα κριθεί από ποια ομάδα θα βγουν οι υπόλοιποι 2 με σκοπό να συμπληρωθούν οι υποψήφιοι προς αποχώρηση και την ερχόμενη Τετάρτη να φύγει ένας από τους 4 (2 από την κάλπη – 2 από τις ατομικές ασυλίες) λίγο πριν την ένωση.

Όπως παρακολουθήσαμε στο trailer που κυκλοφόρησε απόψε οι Μπλε για ακόμη μια φορά θα γίνουν μαλλιά κουβάρια εξαιτίας του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ. Θα φτάσουν στο σημείο όλοι οι παίκτες να του φωνάζουν στην καλύβα “θέλουμε να φύγεις”, όχι μόνο λόγω του αγωνιστικού κομματιού αλλά και γιατί μόνο τσακωμούς ξέρει να προκαλεί.

Μάλιστα, σημειώθηκε ένα σοκαριστικό περιστατικό μετά το χθεσινοβραδινό 10/4 συμβούλιο του νησιού, καθώς έφτασαν στο σημείο να χτυπήσουν ο ένας τον άλλον.

Βέβαια, η ένταση αυτή θα συνεχιστεί και στο συμβούλιο του νησιού με τον Τάκη Καραγκούνια να αναφέρει μπροστά στον Γιώργο Λιανό πως δεν αντέχει άλλο. Όπως δήλωσε τους βρίζει, ενώ λέει και για τις οικογένειές τους. Από την άλλη ωστόσο ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ υποστήριξε τον εαυτό του αποκαλύπτοντας πως του συμπεριφέρονται άσχημα και όλο τον μειώνουν.

Αυτή η ομάδα κερδίζει την δεύτερη ασυλία του Survivor 5

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας σήμερα θα γίνει μια μεγάλη ανατροπή! Η ομάδα που θα καταφέρει να βάλει τον τελευταίο και καθοριστικό πόντο θα είναι η ΜΠΛΕ! Ναι… επιτέλους οι μπλε επιτέλους θα νικήσει και ο μόνος παίκτης που θα κινδυνεύσει από την ομάδα τους θα είναι ο Εμμανουήλ και δεν τους στεναχωρεί καθόλου.

 

youweekly.gr

facebook

Ακολουθήστε το ThermoNews  στο Google News

 

Kάνετε Like στη σελίδα του ThermoNews.gr στο Facebook για να μαθαίνετε άμεσα  ό,τι συμβαίνει !

facebook

Σχετικές αναρτήσεις

Γρηγόρης Αρναούτογλου για Γιάννη Πλούταρχο: «Δεν θέλω να τον δω και δεν θέλω να έρθει στην εκπομπή μου»

Newsroom

Νίκος Βέρτης: Στο εδώλιο ο τραγουδιστής με απόφαση του Aρείου Πάγου

Newsroom

Φαίη Σκορδά: Απαντά για το βίντεο με την ίδια που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο – «Είναι σοκαριστικό»

Newsroom
Φόρτωση....
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com