17.4 C
Θέρμον
Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024, 18:19
Τοπικά νέα

Συμμετοχή του Δήμου Αγρινίου στο Συνέδριο για το εθνικό Στρατηγικό Σχέδιο για τον Αθλητισμό

Με τη συμμετοχή  αθλητών, σωματείων και συλλόγων  από τον Δήμο Αγρινίου διεξάγεται η ανοιχτή εκδήλωση με θέμα το  «Εθνικό Στρατηγικό Σχέδιο για τον Αθλητισμό»στην Πάτρα.

Τα εγκαίνια έγιναν παρουσία του Υφυπουργού Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη, του Περιφερειάρχη Δυτ. Ελλάδας, του πρ. της  Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής και Δημάρχων της περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.

Ο Δήμαρχος Αγρινίου στην ομιλία του αναφέρθηκε στο σύνολο των υποδομών  και των διαθέσιμων αθλητικών χώρων αλλά και στις σημαντικές επιδόσεις των αθλητών και των αθλητριών μας:

“Θα πρέπει όπου υπάρχει έλλειμμα υποδομών η Πολιτεία να συνδράμει. Όλα τα παιδιά έχουν δικαίωμα στην άθληση. Για  τον Δήμο  Αγρινίου  η κατασκευή ενός μεγάλου κλειστού γηπέδου και μιας πισίνας 50 μέτρων δεν είναι σκοπός,  είναι απαίτηση. Έπρεπε να είχαν ήδη γίνει.Εμείς χτίζουμε επίθεση από την άμυνα. Για μεγάλο διάστημα  αναβαθμίζουμε και συντηρούμε τις αθλητικές εγκαταστάσεις με δικά μας χρήματα προκειμένου να ανταποκριθούμε  στις απαιτήσεις των αθλούμενων. Ήρθε η ώρα για pressing.Μπροστά σας έχετε τις ελπίδες των κοινωνιών μας. Ζητάμε τη στήριξη σας για να αναβαθμίσουν την αθλητική τους καθημερινότητα, να αναπτύξουν τη δυναμική των σωματείων και να βγουν μπροστά δυναμικά. Η αλήθεια είναι ότι πρώτη φορά η Πολιτεία αναλαμβάνει  μια ανάλογη πρωτοβουλία και γι αυτό οφείλουμε να σας συγχαρούμε. Για πρώτη φορά γίνεται καταγραφή των αθλητικών εγκαταστάσεων με τον «ΠΕΛΟΠΑ» και δημιουργείται μητρώο αθλητικών σωματείων.Ο Δήμος Αγρινίου ανταποκρίθηκε από την αρχή γιατί κατανοήσαμε την σπουδαιότητα της καινοτόμας  πρωτοβουλίας. Έχετε την αμέριστη συμπαράσταση μας και δηλώνουμε παρών στο  κάλεσμα σας να  συνδιαμορφώσουμε το μέλλον του αθλητισμού στη χώρα μας», ανεφερε μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου.

 

.

 

 

 

 

 

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

facebook

Ακολουθήστε το ThermoNews  στο Google News

 

Kάνετε Like στη σελίδα του ThermoNews.gr στο Facebook για να μαθαίνετε άμεσα  ό,τι συμβαίνει !

facebook

Σχετικές αναρτήσεις

Αγρίνιο: «…για τη Γυναίκα, ….για την Ισότητα  ….για τη Ζωή» – Δράση ενημέρωσης του Ξενώνα Φιλοξενίας Γυναικών

Newsroom

Μεσολόγγι: Παρασκεύαζαν είδη ζαχαροπλαστικής με κάνναβη

Newsroom

Δήμος Αγρινίου: Σύσκεψη της Διεύθυνσης Πρασίνου και Περιβάλλοντος

Newsroom
Φόρτωση....
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com