16.4 C
Θέρμον
Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024, 15:09
LifeStyle

Γιώργος Λιάγκας: Σε πρωτοφανές ξέσπασμα για τον Μάνο Δασκαλάκη – «Άλλοι γονείς είναι με ψυχοφάρμακα»

Μια ανάρτηση που έκανε ο Μάνος Δασκαλάκης την ημέρα του θανάτου της Τζωρτζίνας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, στο οποίο φαίνεται να τραγουδά ένα τραγούδι του Γιάννη Κότσιρα, σχολίασε το πρωί της Πέμπτης 7/4 η εκπομπή Πρωινό, με τον Γιώργο Λιάγκα να εκφράζει την έντονη αποστροφή του.

«Το ότι έχει πεθάνει η κόρη σου και λες, «τι να κάνω τώρα, ας ανεβάσω ένα βιντεάκι να γεμίσω τον χρόνο μου»… Ρε παιδιά, μήπως τελικά τώρα αυτό το τραγούδι που διαβάζω τώρα τους στίχους, μήπως ήταν ένα μήνυμα… όταν ανεβάζεις ένα τραγούδι και έχει πεθάνει ένα τραγούδι κάτι θες να πεις…», είπε ο Γιώργος Λιάγκας σε έντονο ύφος και λίγο μετά συνέχισε με ακόμη πιο έντονο ύφος λέγοντας,

«Δεν είναι δυνατόν να έχει πεθάνει το παιδί σου και ακόμα και μήνυμα να θες να περάσεις στη Ρούλα που ζει ή προς το παιδί σου που πέθανε, να έχεις την ψυχραιμία…εγώ τους θαυμάζω τους ανθρώπους αυτούς, έχουν τη ψυχραιμία να πάνε γυμναστήριο, να τραγουδάνε, να πάνε διακοπές, να ανεβάζουν βίντεο… Και πριν τον θάνατο του παιδιού να είναι η ανάρτηση, έχει ένα παιδί τετραπληγικό στο νοσοκομείο, με δουλεύετε τώρα;».

Στη συνέχεια, και αφού προβλήθηκε στην εκπομπή η άφιξη του Μάνου Δασκαλάκη στα δικαστήρια, ο Γιώργος Λιάγκας προχώρησε σε ένα απίστευτο ξέσπασμα.

«Το παιδί ήταν στο νοσοκομείο και την προηγούμενη μέρα πήγε να πεθάνει 5 φορές και εσύ ανεβάζεις στο Tik Tok μήνυμα; Έχεις την ψυχραιμία να πιάσεις το κινητό να ανεβάζεις στο Tik Tok και να τραγουδάς τον Κότσιρα; Άλλοι γονείς που έχουν χάσει τα παιδιά τους είναι με ψυχοφάρμακα, πάνε σε ψυχολόγους και ψυχιάτρους για να ξεπεράσουν τον χαμό των παιδιών τους.

Ούτε γυμναστική κάνουν, ούτε τραγούδια λένε, ούτε τραγούδια ανεβάζουν. Αυτό κάνει ένας γονιός που πενθεί για τον θάνατο του παιδιού του. Οι γονείς σκοτώνουν για τα παιδιά τους, δεν σκοτώνουν τα παιδιά τους».

tlife.gr

facebook

Ακολουθήστε το ThermoNews  στο Google News

 

Kάνετε Like στη σελίδα του ThermoNews.gr στο Facebook για να μαθαίνετε άμεσα  ό,τι συμβαίνει !

facebook

Σχετικές αναρτήσεις

Νίκος Βέρτης: Στο εδώλιο ο τραγουδιστής με απόφαση του Aρείου Πάγου

Newsroom

Φαίη Σκορδά: Απαντά για το βίντεο με την ίδια που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο – «Είναι σοκαριστικό»

Newsroom

Χάρης Σταμάτης: Η «Ορεινή Μέλισσα» περιγράφει τα πιο ακραία σκηνικά που έχει ζήσει στο βουνό

Newsroom
Φόρτωση....
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com