13.4 C
Θέρμον
Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024, 21:30
Κοινωνία

Ρούλα Πισπιρίγκου: «Όταν άκουγα τη φωνή της στην τηλεόραση έτρεμα, περίμενα πώς και πώς να την πιάσουν»

“Δεν σου κρύβω, μου φύγανε ου…! Όταν πιάσανε την Ρούλα Πισπιρίγκου λέω δόξα τω Θεώ! Αλλά υπάρχουν κι άλλοι έξω… Εμείς την οικογένειά της την ξέρουμε”.

Μια απίστευτη αποκάλυψη για την Ρούλα Πισπιρίγκου έκανε στο Πρωινό η μητέρα πρώην συντρόφου της. Όλα ξεκίνησαν όταν πρώην σύντροφος της Ρούλας έκανε μια ανάρτηση στο Facebook στην οποία ανέφερε:

«Δημόσια στο λέω… Θα με βρεις μπροστά σου στο δικαστήριο, δεν πάει να έρθει όλη η ΓΑΔΑ εγώ θα έρθω Πάτρα, μονάχα να προλάβεις να μπεις μέσα».

Μετά από αυτή την ανάρτηση, η Ρούλα Πισπιρίγκου πήρε την μητέρα του πρώην συντρόφου της και την απείλησε. Η ίδια, κατατρομαγμένη, εξομολογήθηκε στην εκπομπή:

«Ο τρόπος που μου το είπε δηλαδή ότι «μην τολμήσει να βγεις σε κανένα κανάλι και πεις ότι σε απείλησα» και της λέω αγάπη μου -επειδή την ξέρω, ξέρω την οικογένειά της, τους ξέρω τους ανθρώπους- και της λέω «αγάπη μου δεν πρόκειται ποτέ να μάθει κανείς τίποτα’. Ο τρόπος που το είπε ήταν ό,τι χειρότερο! Εγώ φοβήθηκα τόσο πολύ! Της λέω «σε παρακαλώ πάρα πολύ, σε παρακαλώ! Άσε να μιλήσουμε στο παιδί μου εγώ, να κατεβάσει αυτό το πράγμα». Πήραμε το παιδί μας και του λέω σε παρακαλώ κατέβασε την ανάρτηση τώρα!

Δεν μπορείς να φανταστείς ο τόνος της φωνής πως ήτανε. Ήταν τελείως ανατριχιαστικός. Περίμενα πώς και πώς να την πιάσουν, πως και πως! Εγώ άκουγα τη φωνή της στην τηλεόραση και έτρεμα! Δεν στο κρύβω ότι όταν μου είπε έτσι για το εγγόνι μου, όταν γυρνάει και μου λέει «σέβομαι το παιδί του» και της λέω «σε παρακαλώ Ρούλα, σε παρακαλώ, εσύ τα παιδιά μου τα ξέρεις, κάνατε παρέα, σε παρακαλώ, άσε να μιλήσω στο γιο μου» και μου είπε «εγώ σέβομαι το εγγόνι σου», δεν σου κρύβω, μου φύγανε ου…! Όταν την πιάσανε λέω δόξα τω Θεώ! Αλλά υπάρχουν κι άλλοι έξω… Εμείς την οικογένειά της την ξέρουμε».

zappit.gr

facebook

Ακολουθήστε το ThermoNews  στο Google News

 

Kάνετε Like στη σελίδα του ThermoNews.gr στο Facebook για να μαθαίνετε άμεσα  ό,τι συμβαίνει !

facebook

Σχετικές αναρτήσεις

Ένοικος πολυκατοικίας εγκλώβισε τους κλέφτες στο ασανσέρ, κατεβάζοντας το γενικό του ρεύματος!

Newsroom

Σεπόλια: Συγκλονίζει η 12χρονη – «Σας εμπιστεύτηκα, όμως οι εφιάλτες μου είναι ακόμα εδώ»

Newsroom

Πάτρα: Παραμένει σε σοβαρή κατάσταση η φοιτήτρια που είχε χτυπηθεί από μηνιγγίτιδα

Newsroom
Φόρτωση....
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com