17.4 C
Θέρμον
Δευτέρα, 22 Απριλίου 2024, 18:07
Πολιτική

Νίκος Ανδρουλάκης: Κάλπες 8 Μαΐου για το όνομα του ΚΙΝΑΛ – Ποιο είναι επικρατέστερο

Με εσωκομματικό δημοψήφισμα στις 8 Μαΐου μετονομάζεται το ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, όπως προανήγγειλε ο πρόεδρός του, από την Πάτρα

Τη διεξαγωγή εσωκομματικού δημοψηφίσματος για το όνομα του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ στις 8 Μαΐου, ανακοίνωσε από την Πάτρα ο Νίκος Ανδρουλάκης. Παράλληλα με τις εσωκομματικές εκλογές των νέων Νομαρχιακών και Επιτροπών του ΚΙΝΑΛ.

Ο πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ μιλώντας σε κομματική εκδήλωση στην Πάτρα, τόνισε: «Το όνομα της παράταξης που θα κατέβουμε στις βουλευτικές εκλογές θα το υπογράψουν με την ψήφο τους τα χιλιάδες μέλη μας που θα συμμετέχουν στην διαδικασία της 8ης Μαΐου». Υπενθύμισε ότι αυτό ήταν προεκλογική του δέσμευση κατά τις εκλογές ηγεσίας του κόμματος και προανήγγειλε ότι για όλες τις μεγάλες αποφάσεις θα προηγούνται αντίστοιχες διαδικασίες με το στήσιμο κάλπης και το κάλεσμα συμμετοχής προς τα μέλη του κόμματος.

ΠΑΣΟΚ – Δημοκρατική Παράταξη το πιθανότερο όνομα

Το όνομα που σύμφωνα με στελέχη της Χ. Τρικούπη φαντάζει πιο ελκυστικό για τους επιτελείς Ανδρουλάκη και τον ίδιο είναι το ΠΑΣΟΚ-Δημοκρατική Παράταξη.

Το ΠΑΣΟΚ σηματοδοτεί την επιστροφή στο όνομα που σημάδεψε τη μεταπολιτευτική ιστορία του τόπου, ενώ η «Δημοκρατική Παράταξη» συνδέει το νήμα με τους αγώνες από την εποχή του Γεωργίου Παπανδρέου και διευρύνει την εκλογική δεξαμενή.

pagenews.gr

 

facebook

Ακολουθήστε το ThermoNews  στο Google News

 

Kάνετε Like στη σελίδα του ThermoNews.gr στο Facebook για να μαθαίνετε άμεσα  ό,τι συμβαίνει !

facebook

Σχετικές αναρτήσεις

Επίσκεψη Κώστα Καραγκούνη στην ΠΕΜΕΤΕ”Πανελλήνια Ένωσης Μεταποιητών-Τυποποιητών-Εξαγωγέων Επιτραπέζιων ελιών”

Newsroom

ΛΑ.Ο.Σ: Με Βέφα Αλεξιάδου, Εύη Βατίδου και Αγγελική Ηλιάδη το Ευρωψηφοδέλτιο!

Newsroom

Νέα Αριστερά Αιτωλοακαρνανίας: ”2 γυναίκες κατά μέσο όρο το μήνα νεκρές, επειδή είναι γυναίκες”

Newsroom
Φόρτωση....
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com