19.9 C
Θέρμον
Τρίτη, 16 Απριλίου 2024, 23:08
LifeStyle

Κατερίνα Καινούργιου: Έμαθε στον αέρα ότι αναφέρθηκε το όνομά της στη δίκη Φιλιππίδη

Ο ηθοποιός, που κατηγορείται για έναν βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού, εμφανίστηκε κανονικά στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο για να υπερασπιστεί τον εαυτό του.

Παρούσες είναι και οι ηθοποιοί Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, Πηνελόπη Αναστασοπούλου και Λένα Δροσάκη για να καταθέσουν.

 

Στην αίθουσα επικράτησαν ένταση και φωνές, καθώς οι συνήγοροι των δύο πλευρών αντάλλαξαν βαριές κουβέντες.

Μάλιστα, κάποια στιγμή χρησιμοποιήθηκε και το όνομα της Κατερίνας Καινούργιου από τον Μιχάλη Δημητρακόπουλο, με την παρουσιάστρια να μην έχει ιδέα και να πληροφορείται το γεγονός στον αέρα της εκπομπής της.

«Ο κανόνας σε μια ποινική δίκη είναι η δημοσιότητα. Όλη η δικογραφία ήταν καθημερινά στα πρωινάδικα, στις μεσημεριανές εκπομπές. Τα πάντα είχαν διακινηθεί σε φωτοτυπία. Ένας δεν είχε βγάλει το υπόμνημα του κατηγορουμένου, να υπάρχει η θέση του. Κάποιες έδωσαν συνεντεύξεις και το δημοσιοποίησαν από μόνες τους.

Τότε δεν είχαν ψυχικό βάρος και άγχος; Υπάρχουν δημοσιεύματα που στο σύνολο τους κακοποιούν τον κατηγορούμενο. Θα ακουστεί και η φωνή του Πέτρου Φιλιππίδη. Οι τρεις καταγγέλλουσες είναι όλη η δικογραφία. Δεν υπάρχει αυτόπτης μάρτυρας. Αν γίνει κεκλεισμένων των θυρών, θα υπάρχει μια άλλη δίκη, κακοποιητική της πραγματικότητας», ανέφερε στο δικαστήριο ο συνήγορος υπεράσπισης του Πέτρου Φιλιππίδη.

«Ακριβώς Κατερίνα, αναφέρθηκες κι εσύ. Προφανώς για να κερδίσει τις εντυπώσεις. Και η Κατερίνα Καινούργιου κάνει τηλεδικαστήριο», αποκάλυψε η Άννα Ζηρδέλη που μετέφερε το ρεπορτάζ.

Η παρουσιάστρια αρχικά έμεινε άφωνη και στη συνέχεια έδωσε τη δική της απάντηση: «Για ποιο λόγο; Ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά δεν έχουν καλέσει τον κ. Δημητρακόπουλο στην εκπομπή τους; Άλλες εκπομπές δεν έχουν αναφερθεί; Μόνο σε εμένα αναφέρθηκε στο δικαστήριο; Αν θυμάμαι, μου είχε δώσει και συγχαρητήρια για τον τρόπο που διαχειρίζομαι τα θέματα. Τελοσπάντων, τι να πω! Αφού αναφέρθηκα και στη δίκη! Θα αναφερθώ και στον Δημήτρη Λιγνάδη;».

in.gr

facebook

Ακολουθήστε το ThermoNews  στο Google News

 

Kάνετε Like στη σελίδα του ThermoNews.gr στο Facebook για να μαθαίνετε άμεσα  ό,τι συμβαίνει !

facebook

Σχετικές αναρτήσεις

Απέλυσαν το κορίτσι του «Σκορπιός είναι για σένα» που έγινε viral στο TikTok – Τι καταγγέλλει για την ιδιοκτήτρια

Newsroom

Δημήτρης Κόκοτας: «Δεν έχει αλλάξει κάτι» – Τι απαντά η σύζυγός του για την κατάσταση της υγείας του

Newsroom

Maestro: Έρχεται ο δεύτερος κύκλος της σειράς – Δείτε το πρώτο τρέιλερ

Newsroom
Φόρτωση....
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com