13.5 C
Θέρμον
Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024, 22:15
Τοπικά Αθλητικά

Την ήττα γνώρισε ο Απόλλων Θέρμου στο Δοκίμι

Απόλλων Δοκιμίου – Απόλλων Θέρμου 2-1

Σημαντική νίκη πέτυχε ο Απόλλων Δοκιμίου στο ντέρμπι με τον Απόλλωνα Θέρμου, ανανεώνοντας τις όποιες ελπίδες υπάρχουν για την πρώτη θέση.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν μέτριο με λιγοστές φάσεις και την γηπεδούχο ομάδα να παίρνει προβάδισμα στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων με γκόλ του Μακρή.

Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι παρόλο που έμειναν με παίκτη λιγότερο απο το 50′ μετά την αποβολή του Σ. Κοκώνη με απευθείας κόκκινη, έφεραν το μάτς στα ίσια στο 64′ με πέναλτι που κέρδισε ο Ε. Κοκώνης και εκτέλεσε ο Μούτσα.

Οι γηπεδούχοι πήραν άμεσα προβάδισμα στο σκόρ ξανά με ένα εντυπωσιακό γκόλ του Στραβοδήμου. Συγκεκριμένα μετά απο σέντρα του Καραχάλιου στο 68ο λεπτό ο Στραβοδήμος με “ψαλιδάκι” απο το ύψος του πέναλτι έστειλε την μπάλα στο δεξί “παραθυράκι” του Ρόκκου που ήταν αδύνατο να αντιδράσει.

Το μάτς σημαδεύτηκε απο τον σοβαρό τραυματισμό του Βασίλη Ζαχαράκη στο 87′  όταν μετά απο διεκδίκηση της μπάλας έπεσε άτσαλα στο χόρτο, χτύπησε στο χέρι, και κλήθηκε  ασθενοφόρο να τον μεταφέρει στο νοσοκομείο Αγρινίου.

Οι κυριότερες φάσεις και τα γκόλ

3′ Φάουλ του Κ. Κοκώνη δεν αιφνιδιάζει τον Δαραβαλη που διώχνει σε κόρνερ
4′ Σέντρα σούτ του Στραβοδήμου μπλοκάρει ο Ρόκκος.
32΄Συρτό σούτ του Στραβοδήμου διώχνει δύσκολα σε κόρνερ ο Ρόκκος
45’+ Γκόλ: Σέντρα απο δεξιά του Στραβοδήμου, η μπάλα πάει στην απέναντι πλευρά, ο Μ. Κοτρότσος με δύσκολη προσπάθεια ξαναβγάζει στην περιοχή και ο Μακρής με κεφαλιά ανοίγει το σκόρ.
59′ Εκτέλεση φάουλ του Σ. Νούλα άουτ
62′ Σέντρα απο δεξιά του Στραβοδήμου και ο Τσόλκας απο κοντά στέλνει την μπάλα άουτ
64′ Γκόλ: Ο Δαράβαλης στην προσπάθειά του να διώξειτην μπάλα ανατρέπει τον Ε. Κοκώνη και ο διαιτητής δίνει πέναλτι. Το εκτελεί ο Μούτσα και ισοφαριζει σε 1-1
68′ Γκόλ: Σέντρα απο δεξιά του Καραχάλιου και ο Στραβοδήμος απο το ύψος του πέναλτι με ψαλιδάκι στέλνει την μπάλα στο δεξί παραθυράκι του Ρόκκου
80′ Ο Μακρής σε διεκδίκηση της μπάλας έξω απο την περιοχή με τον Μπαλάφα βγαίνει κερδισμένος αλλά το σούτ που κάνει αποκρούει ο Ρόκκος.
82′ Ατομική προσπάθεια και σούτ του Α. Κορομηλά διώχνει σε κόρνερ ο Ρόκκος
88′ Φάουλ του Κ. Κοκώνη καταλήγει άουτ.

Διαιτητές: Ματσούκας, Τάκος, Γαλανόπουλος

Απόλλων Δοκιμίου (Θόδωρος Λαυράνος): Δαράβαλης, Καραχάλιος, Μπουμπούλης, Ζαχαράκης (87 λ.τ. Τσακανίκας), Μακρής, Δαλαγιώργος (56′ Τσόλκας) Α. Κορομηλάς, Φ. Κορομηλάς, Μ. Κοτρότσος, Ν. Κοτρότσος (87 Τασούλης)

Απόλλων Θέρμου (Γιώργος Γιάκος): Α. Ρόκκος, Κ. Κοκωνης, Β. Νούλας, Ε. Κοκώνης, Καμζέλας, Σαμψώνας (58′ Καμμένος), Σ. Κοκώνης, Λάμπος (46′ Κόκκοτος), Μούτσα, Στεργίου (6 λ.τ. Μπαλάφας), Σ. Νούλας.

agrinio24.gr

facebook

Ακολουθήστε το ThermoNews  στο Google News

 

Kάνετε Like στη σελίδα του ThermoNews.gr στο Facebook για να μαθαίνετε άμεσα  ό,τι συμβαίνει !

facebook

Σχετικές αναρτήσεις

Το μήνυμα του Παναιτωλικού για την Παγκόσμια Ημέρα Αυτισμού (ΦΩΤΟ)

Newsroom

Χρυσό μετάλλιο για τον Γούναρη Αριστομένη και τον Σκοπευτικό Όμιλο Αιτωλοακαρνανίας

Newsroom

Ακαδημία Θέρμου: Έναρξη πρωταθλήματος υποδομών για τους μικρούς Κ12

Newsroom
Φόρτωση....
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com