12.7 C
Θέρμον
Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024, 11:55
Αθλητικά

Και επίσημα στο 75% η πληρότητα στα γήπεδα, ποιοι είναι οι μη εμβολιασμένοι που μπορούν να πάνε

Δημοσιεύτηκε χθες , Σάββατο 12 Μαρτίου, η Κοινή Υπουργική Απόφαση (ΚΥΑ) για την αύξηση της πληρότητας στα γήπεδα στο 75%, κάτι που θα ισχύει μέχρι τις 21 Μαρτίου.

Σε όλα τα γήπεδα (ανοικτά και κλειστά) η πληρότητα θα είναι 75%, ενώ θα επιτρέπεται η είσοδος σε 5% του επιτρεπτού αριθμού θεατών για μη εμβολιασμένους και μη νοσήσαντες ανήλικους με rapid test ημέρας.

Αναλυτικά η απόφαση:

Επιτρέπεται η παρουσία θεατών σε αγώνες ατομικών και ομαδικών αθλημάτων, σε ανοικτές και κλειστές αθλητικές εγκαταστάσεις, με πληρότητα έως εβδομήντα πέντε τοις εκατό (75%) της χωρητικότητας.

Η δυνατότητα παρουσίας θεατών υφίσταται αποκλειστικά για πλήρως εμβολιασμένους ή νοσήσαντες κατά το τελευταίο τρίμηνο θεατές, σύμφωνα με τις παρ. 2 και 3 του άρθρου 9 και έως πέντε τοις εκατό (5%) του επιτρεπτού αριθμού θεατών για μη εμβολιασμένους και μη νοσήσαντες ανήλικους.

Οι ανήλικοι εισέρχονται με βεβαίωση αρνητικού διαγνωστικού ελέγχου (PCR ή rapid test), σύμφωνα με τις παρ. 2 και 3 του άρθρου 9, ή με δήλωση αρνητικού αυτοδιαγνωστικού ελέγχου (self-test), που έχει διενεργηθεί την ημέρα του αγώνα.

Ο έλεγχος γίνεται στις εισόδους των αθλητικών εγκαταστάσεων με τη χρήση ψηφιακής πλατφόρμας αναγνώρισης για πιστοποιητικά εμβολιασμού, PCR και rapid tests και, όπου υπάρχει η δυνατότητα, διενεργείται αντίστοιχος έλεγχος και κατά την έκδοση του ηλεκτρονικού εισιτηρίου.

Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική καθ’ όλη τη διάρκεια παραμονής στο γήπεδο.

 

dikaiologitika.gr

 

facebook

Ακολουθήστε το ThermoNews  στο Google News

 

Kάνετε Like στη σελίδα του ThermoNews.gr στο Facebook για να μαθαίνετε άμεσα  ό,τι συμβαίνει !

facebook

Σχετικές αναρτήσεις

Ολυμπιακός: Έγραψε ιστορία στην Ευρώπη – Τζολάκης, Ελ Κααμπί και Ελ Αραμπί αποθεώθηκαν στην άφιξη της αποστολής

Newsroom

tickets.gov.gr: Βήμα βήμα η διαδικασία για την είσοδο στα γήπεδα από 9 Απριλίου

Newsroom

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (30/3): Πού θα δείτε τελικό Κυπέλλου βόλεϊ, play out και διεθνή

Newsroom
Φόρτωση....
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com