11.9 C
Θέρμον
Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024, 9:22
LifeStyle

Η σύζυγος του Νίκου Μάνεση πριν την Μαυραγάνη – Ο γάμος κράτησε μιάμιση εβδομάδα

Μπορεί τον Νίκο Μάνεση να τον βλέπουμε στο πλευρό της Φαίης Μαυραγάνη εδώ και πολλά χρόνια και να έχουν “χτίσει” μαζί μια πολύ όμορφη οικογένεια την οποία προσπαθούν να προστατεύσουν από τα media, ωστόσο, πριν το γάμο τους ο παρουσιαστής υπήρξε ξανά παντρεμένος.

Στο παρελθόν λοιπόν, υπήρξε σε σχέση με πολύ γνωστή Ελληνίδα τραγουδίστρια με την οποία λίγο καιρό αργότερα παντρεύτηκαν. Ο γάμος τους όμως κράτησε μόλις μιάμιση εβδομάδα.

Αυτή είναι η πρώην σύζυγος του Νίκου Μάνεση

Ο λόγος για την Φωτεινή Δάρρα! Όπως έχει κυκλοφορήσει, οι δυο τους γνωρίστηκαν μέσω του αδερφού της τραγουδίστριας και ο έρωτάς τους ήταν κεραυνοβόλος! Η Φωτεινή γοητεύτηκε από τον δημοσιογράφο και αφού πέρασαν μαζί ένα παθιασμένο καλοκαίρι αποφάσισαν να αρραβωνιαστούν και να παντρευτούν άμεσα. Όμως λίγες ημέρες αργότερα χώρισαν.

Η Φωτεινή Δάρρα είναι Ελληνίδα τραγουδίστρια. Γεννήθηκε στη Ζάκυνθο και σπούδασε μουσική στο Εθνικό Ωδείο και ηθοποιία στη σχολή Θεοδοσιάδη. Αδερφός της είναι ο δημοσιογράφος Γιάννης Δάρρας. Είναι παντρεμένη με τον πιανίστα Γιώργο Παπαχριστούδη, ενώ είχε μακροχρόνια σχέση με το συνθέτη Δημήτρη Παπαδημητρίου.

 

Φωτεινή Δάρρα Νίκος Μάνεσης σύζυγος

 

Ο σύζυγος της Φωτεινής Δάρρα

Τα σκαλιά της εκκλησίας ανέβηκαν το 2018 στην Μακεδονία η τραγουδίστρια Φωτεινή Δάρρα και ο σύντροφός της Γιώργος Παπαχριστούδης και την ίδια μέρα βάπτισε και την ενός έτους κόρη της.

Την αποκάλυψη έκανε εκείνη την εποχή ο Γιώργος Νταλάρας, ο οποίος ήταν και καλεσμένος στον γάμο. Ο Γιώργος Νταλάρας είχε δημοσιεύσει φωτογραφία με το ανδρόγυνο την ώρα που χόρευε τον χορό του Ησαΐα και τους ευχήθηκε να ζήσουν σαν τα ψηλά βουνά.

Όσο για την ταυτότητα του συντρόφου της… ο Γιώργος Παπαχριστούδης είναι ένας ταλαντούχος μουσικός, σολίστας πιάνου, συνθέτης και ενορχηστρωτής που έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα ονόματα του έντεχνου τραγουδιού.

 

Φωτεινή Δάρρα σύζυγος

youweekly.gr

 

facebook

Ακολουθήστε το ThermoNews  στο Google News

 

Kάνετε Like στη σελίδα του ThermoNews.gr στο Facebook για να μαθαίνετε άμεσα  ό,τι συμβαίνει !

facebook

Σχετικές αναρτήσεις

Γρηγόρης Αρναούτογλου για Γιάννη Πλούταρχο: «Δεν θέλω να τον δω και δεν θέλω να έρθει στην εκπομπή μου»

Newsroom

Νίκος Βέρτης: Στο εδώλιο ο τραγουδιστής με απόφαση του Aρείου Πάγου

Newsroom

Φαίη Σκορδά: Απαντά για το βίντεο με την ίδια που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο – «Είναι σοκαριστικό»

Newsroom
Φόρτωση....
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com