15.4 C
Θέρμον
Σάββατο, 20 Απριλίου 2024, 14:05
Κοινωνία

Πάτρα: Νέα στοιχεία για τους θανάτους – Αλλοιώσεις από έλλειψη οξυγόνου σε Μαλένα και Ίριδα

Απαντήσεις στα κρίσιμα ερωτήματα σχετικά με την αιτία θανάτου των τριών παιδιών της ίδιας οικογένειας στην Πάτρα, αναζητούν οι αστυνομικές και ιατροδικαστικές αρχές. Την ίδια στιγμή, και νέες πληροφορίες βλέπουν το “φως” για την υπόθεση θρίλερ, που συγκλονίζει το πανελλήνιο.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε ο ΑΝΤ1, ιατροδικαστικοί πραγματογνώμονες εντοπίζουν κοινά σημεία-ευρήματα στις δύο ιατροδικαστικές εκθέσεις, της Μαλένας και της Ίριδας. Πρόκειται για τα δύο πρώτα κοριτσάκια της οικογένειας, που πέθαναν αιφνίδια και υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες.

“Βλέπουν κοινές αλλοιώσεις από έλλειψη οξυγόνου. Κι αυτό που ζητούν οι ιατροδικαστικοί πραγματογνώμονες, που έχουν δει τις εκθέσεις, είναι να επανεξεταστούν και οι δύο εκθέσεις και να βάλουν στο κάδρο την ασφυξία ως αιτία θανάτου”, αναφέρθηκε στο ρεπορτάζ της εκπομπής “Το Πρωινό”.

Όπως επισημάνθηκε, στην έκθεση για τον θάνατο της 3,5 ετών Μαλένας υπάρχει μία σημείωση, που αναφέρει το εξής: “Εκτεταμένη κενοτοπιώδη εκφύλιση ηπατικών κυττάρων”. Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, “αυτή η αλλοίωση μπορεί να οφείλεται και από έλλειψη οξυγόνου στα παιδιά”.

Σχετικά με το έξι μηνών βρέφος, την Ίριδα, οι γιατροί βλέπουν “ότι στον εγκέφαλο του μωρού υπάρχουν αλλοιώσεις από ανοξυγοναιμία, πάλι από έλλειψη οξυγόνου”, επισήμανε ο τηλεοπτικός σταθμός. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι ιατροδικαστές ζητούν να εξεταστούν εκ νέου οι δύο εκθέσεις, να εντοπιστούν τα κοινά σημεία και να μπει στο “κάδρο” και η συγκεκριμένη αιτία θανάτου.

 

enikos.gr

facebook

Ακολουθήστε το ThermoNews  στο Google News

 

Kάνετε Like στη σελίδα του ThermoNews.gr στο Facebook για να μαθαίνετε άμεσα  ό,τι συμβαίνει !

facebook

Σχετικές αναρτήσεις

Πάτρα: Σοκάρει το βίντεο με άγριο ξυλοδαρμό 8χρονου από ένα παιδί 7 ετών

Newsroom

Δολοφονία Κυριακής: Ο πατέρας της μήνυσε τους αστυνομικούς που “σε πέντε λεπτά την ξεφορτώθηκαν”

Newsroom

Βίντεο με άγριο ξυλοδαρμό 14χρονου σε σχολείο – Συμμαθητές βιντεοσκοπούσαν αντί να βοηθήσουν

Newsroom
Φόρτωση....
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com