13.4 C
Θέρμον
Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024, 22:35
LifeStyle

Κούγιας για Συνατσάκη: «Ποια είναι αυτή η κυρία; Ελπίζω να είναι φυσιολογική στη ζωή της»

Απάντησε στην ανάρτηση της Μαίρης Συνατσάκη έδωσε ο Αλέξης Κούγιας, έξω από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Αθηνών, όπου συνεχίζεται η πολύκροτη δίκη του Δημήτρη Λιγνάδη.

«Το ότι νιώθω εγώ καραγκιόζης στην καθημερινότητά μου και όχι ο Κούγιας με ζουρλαίνει» είχε γράψει η παρουσιάστρια σε story της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram αναρτώντας το παρακάτω στιγμιότυπο:

«Ποια είναι η κυρία Συνατσάκη; Είναι δικηγόρος; Τι δουλειά κάνει;» ρώτησε αρχικά ο Αλέξης Κούγιας τη ρεπόρτερ, με την ίδια να του απαντά πως η Μαίρη Συνατσάκη έχει πολλές ιδιότητες, όπως παρουσιάστρια, ηθοποιός και influencer.

«Που έχει εργαστεί; Δεν γνωρίζω. Τι σημαίνει influencer; Δεν έχω καταλάβει. Ποια είναι η κυρία Συνατσάκη; Ποια είναι αυτή η κυρία; Δεν την έχω δει ούτε σε φωτογραφία. Ειλικρινά σας το λέω. Εύχομαι να είναι μία ωραία κοπέλα» συνέχισε ο γνωστός ποινικολόγος και κατέληξε: «Το είπα και για τον κύριο Λαζόπουλο, το είπα και για τον Τριανταφυλλόπουλο και βρίσκουν κάτι για να τους/τις ξαναθυμηθεί ο κόσμος. Έχει η οικογένεια αυτή η κυρία Συνατσάκη; Ελπίζω να είναι φυσιολογική στη ζωή της. Έχουμε χάσει τη μπάλα».

 

tlife.gr

facebook

Ακολουθήστε το ThermoNews  στο Google News

 

Kάνετε Like στη σελίδα του ThermoNews.gr στο Facebook για να μαθαίνετε άμεσα  ό,τι συμβαίνει !

facebook

Σχετικές αναρτήσεις

Νίκος Βέρτης: Στο εδώλιο ο τραγουδιστής με απόφαση του Aρείου Πάγου

Newsroom

Φαίη Σκορδά: Απαντά για το βίντεο με την ίδια που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο – «Είναι σοκαριστικό»

Newsroom

Χάρης Σταμάτης: Η «Ορεινή Μέλισσα» περιγράφει τα πιο ακραία σκηνικά που έχει ζήσει στο βουνό

Newsroom
Φόρτωση....
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com