13.4 C
Θέρμον
Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024, 20:12
Πολιτική

Θ. Μωραΐτης:  «Στηρίζουμε τον αγώνα των νοσοκομειακών γιατρών του Νομού μας»

Σε δήλωση στήριξης του αγώνα και των διεκδικήσεων των νοσοκομειακών γιατρών της Αιτωλοακαρνανίας προέβη ο βουλευτής του Νομού και Τομεάρχης Αθλητισμού του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.- Προοδευτική Συμμαχία, Θάνος Μωραΐτης.

 

«Οι νοσοκομειακοί γιατροί, που δεν έλαβαν καμία ουσιαστική ενίσχυση και στήριξη, είναι οι πραγματικοί ήρωες της υγειονομικής κρίσης, τόσο πανελλαδικά, όσο και στο Νομό μας», ανέφερε. Παράλληλα πρόσθεσε ότι «η Αιτωλοακαρνανία εγκαταλείφθηκε πλήρως από την κυβέρνηση Μητσοτάκη, με τα δύο Νοσοκομεία και τους γιατρούς τους να δίνουν υπεράνθρωπο αγώνα».

 

«Στεκόμαστεαυτονόητα στο πλευρό των νοσοκομειακών γιατρώντης Αιτωλοακαρνανίας», υπογράμμισε, τονίζοντας τη στήριξη στον αγώνα τους.Κλείνοντας τη δήλωσή του ο βουλευτής επεσήμανε πως «τα αιτήματάτους πρέπει να γίνουν πράξη».

 

Ολόκληρη η δήλωση του κ. Μωραΐτη:

 

«Οι αλλοτινοί ήρωες με τις λευκές μπλούζες, στους οποίους η κυβέρνηση έδωσε ένα χειροκρότημα στα μπαλκόνια πριν από δύο χρόνια, αφέθηκαν στο έλεος της πανδημίας. Φορτώθηκαν δυσανάλογο βάρος, στο οποίο ανταποκρίθηκαν ηρωικά και με επιτυχία, υπερβάλλοντας εαυτούς. Οι νοσοκομειακοί γιατροί, που δεν έλαβαν καμία ουσιαστική ενίσχυση και στήριξη, είναι οι πραγματικοί ήρωες της υγειονομικής κρίσης, τόσο πανελλαδικά, όσο και στο Νομό μας.

Η Αιτωλοακαρνανία εγκαταλείφθηκε πλήρως από την κυβέρνηση Μητσοτάκη, με τα δύο Νοσοκομεία και τους γιατρούς τους να δίνουν υπεράνθρωπο αγώνα. Οι νοσοκομειακοί γιατροί κατάφεραν να κρατήσουν όρθιο το Νομό, να βοηθήσουν τους ασθενείς και τις οικογένειές τους, να δώσουν δύναμη σε όλες και όλους μας.

Σε αυτούς, τους ήρωες της πρώτης γραμμής, χρωστάμε πάρα πολλά.

Στεκόμαστε, λοιπόν, αυτονόητα στο πλευρό τους σ’ αυτόν τον αγώνα. Ενάντια στην απαξίωση, τόσο της προσφοράς τους, όσο και της Δημόσιας Υγείας, με την οποία η κυβέρνηση Μητσοτάκη χτίζει το αφήγημα για το τερατώδες Νέο ΕΣΥ, δρομολογώντας συγχωνεύσεις, ντιλς με εργολάβους και ΣΔΙΤ.

Οι νοσοκομειακοί γιατροί του Νομού μας έχουν δίκιο.

Και τα αιτήματά τους πρέπει να γίνουν πράξη».

 

 

facebook

Ακολουθήστε το ThermoNews  στο Google News

 

Kάνετε Like στη σελίδα του ThermoNews.gr στο Facebook για να μαθαίνετε άμεσα  ό,τι συμβαίνει !

facebook

Σχετικές αναρτήσεις

Συνάντηση Μίλτου Ζαμπάρα με τον Πρόεδρο της Β’ ΕΛΜΕ για τα προβλήματα σχολικής στέγης

Newsroom

Συνάντηση αντιπροσωπίας Νέας Αριστεράς με εκπροσώπους του Ινστιτούτου Καταναλωτή (ΙΝΚΑ)

Newsroom

Στέφανος Κασσελάκης: Πρώτη έξοδος από το στρατόπεδο της Θήβας – «Αύριο θα παρελάσω στη Θήβα»

Newsroom
Φόρτωση....
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com