14.2 C
Θέρμον
Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024, 8:31
LifeStyle

Η συγκλονιστική μαρτυρία της Ιωάννας Μαλέσκου για τον 77χρονο που γλίστρησε στον πάγο και πέθανε στα Μελίσσια

Η εκπομπή Love It επέστρεψε σήμερα στην τηλεόραση, μετά από ολιγοήμερη απουσία λόγω των προβλημάτων που προκάλεσε η κακοκαιρία «Ελπίς» και η Ιωάννα Μαλέσκου αφηγήθηκε τα όσα έζησε χθες, όταν μπροστά στα μάτια της ένας 77χρονος άντρας στα Μελίσσια πηγαίνοντας στο φαρμακείο, γλίστρησε και εκεί άφησε την τελευταία του πνοή.

«Χθες στην προσπάθειά μου να δω μέχρι ποιο σημείο μπορώ να προσπελάσω για να έρθω στο στούντιο να δουλέψουμε, είδα κόσμο μαζεμένο στα Μελίσσια. Το λέω και με πιάνει ταχυκαρδία. Ήταν κάτω πεσμένος ένας άνθρωπος και μη γνωρίζοντας τι έχει συμβεί, ρωτούσαμε ο ένας τον άλλον.

[facebook]

Ήταν ο 77χρονος που διαβάσατε ότι στην προσπάθειά του να πάει στο φαρμακείο, ο άνθρωπος γλίστρησε, χτύπησε στον πάγο και πέθανε. Τώρα αν ήταν από παθολογικά αίτια ή από την πτώση του, δε θα μπούμε στη διαδικασία να το αναλύσουμε.

Αλλά θα κάνω ένα σχόλιο, γιατί αν δεν το βιώσεις δεν μπορείς να το καταλάβεις να μην μπορεί να πλησιάσει ασθενοφόρο για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες. Ήταν η σοκαριστική στιγμή όταν το ασθενοφόρο έφτασε μετά από πολλά λεπτά και το σώμα του ήταν πια άκαμπτο. Ήταν η πιο σκληρή εικόνα που μπορούσα να αντικρίσω», δήλωσε χαρακτηριστικά.

eleftherostypos.gr

[googlenews]

facebook

Ακολουθήστε το ThermoNews  στο Google News

 

Kάνετε Like στη σελίδα του ThermoNews.gr στο Facebook για να μαθαίνετε άμεσα  ό,τι συμβαίνει !

facebook

Σχετικές αναρτήσεις

Νίκος Βέρτης: Στο εδώλιο ο τραγουδιστής με απόφαση του Aρείου Πάγου

Newsroom

Φαίη Σκορδά: Απαντά για το βίντεο με την ίδια που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο – «Είναι σοκαριστικό»

Newsroom

Χάρης Σταμάτης: Η «Ορεινή Μέλισσα» περιγράφει τα πιο ακραία σκηνικά που έχει ζήσει στο βουνό

Newsroom
Φόρτωση....
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com