Υλικά:
- 450γρμ φύλλα κρούστας
- 250γρμ βούτυρο
- ένα ζαχαρούχο
- 1½(από το κουτί του ζαχαρούχο) νερό
[facebook]
Εκτέλεση:
Λιώνουμε το βούτυρο και με ένα πινέλο αλείφουμε ένα ταψάκι 40Χ30. Ξεκινάμε να διπλώνουμε τα φύλλα ρολό και μετά τα τσαλακώνουμε και τα στρώνουμε στο πάτο του ταψιού. Από πάνω ρίχνουμε αρκετό βούτυρο (το μισό) και μετά συνεχίζουμε με την ιδία διαδικασία με τα υπόλοιπα φύλλα και περιχύνουμε το υπόλοιπο βούτυρο.
Ψήνουμε στον αέρα στους 180 βαθμούς για είκοσι λεπτά .Σε ένα μπολ διαλύουμε το ζαχαρούχο και 1½κουτάκι του ζαχαρούχου νερό. Βγάζουμε τη μπουγάτσα από το φούρνο και περιχύνουμε με το αραιωμένο ζαχαρούχο. Ψήνουμε άλλα είκοσι λεπτά και βγάζουμε από το φούρνο. Αφήνουμε να κρυώσει και κόβουμε κομμάτια. Πασπαλίζουμε με άχνη και κανέλα.
Καλή Απόλαυση!
Συνταγή- Εκτέλεση: Μάνος Κουφόπουλος
[googlenews]