8.5 C
Θέρμον
Σάββατο, 20 Απριλίου 2024, 4:39
Αθλητικά

Αναβολή στο Ολυμπιακός-Παναιτωλικός για το Κύπελλο

Από την Πολιτική Προστασία.

Μπορεί η ΕΠΟ να πήγε κόντρα στη λογική και να αρνήθηκε το αίτημα για αναβολή του αγώνα του Ολυμπιακού με τον Παναιτωλικό, παρά τη γενική αργία σε όλη τη χώρα, πλην όμως ήρθε η απόφαση της Πολιτικής Προστασίας και πρυτάνευσε η λογική.

Σύμφωνα με την απόφαση, θα ανασταλούν οι αθλητικές δραστηριότητες όλων των κατηγοριών και αθλημάτων σε Αττική, Κρήτη, Νότιο Αιγαίο, Βοιωτία, Εύβοια και Στερεά Ελλάδα.

[facebook]

Συγκεκριμένα, στην απόφαση της Πολιτικής Προστασίας αναφέρεται:

Στην απόφαση «Κήρυξη κατάστασης Ειδικής Κινητοποίησης Πολιτικής Προστασίας περιοχών της Επικράτειας την 26η Ιανουαρίου 2022″ (ΦΕΚ Β’ 189, 25-01-2022), του Γενικού Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας, Βασίλη Παπαγεωργίου, προβλέπεται η αναστολή όλων των αθλητικών δραστηριοτήτων, όλων των κατηγοριών και όλων των αθλημάτων, στις Περιφέρειες Αττικής, Κρήτης και Νοτίου Αιγαίου, καθώς και στις Περιφερειακές Ενότητες Βοιωτίας και Εύβοιας, της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας».

Πλέον μένει να δούμε τι θα γίνει και με το ματς του Άρη με τη Λαμία, με τους κίτρινους να έχουν αιτηθεί και εκεί αναβολή, αλλά την ΕΠΟ να είναι αρνητική.

Αξίζει να σημειώσουμε πως πια τρεις από τους τέσσερις επαναληπτικούς προημιτελικούς έχουν αναβληθεί ελέω της κακοκαιρίας. Το Αναγέννηση Καρδίτσας – Παναθηναϊκός, το ΑΕΚ – ΠΑΟΚ και το Ολυμπιακός – Παναιτωλικός.

Φυσικά η απόφαση της Πολιτικής Προστασίας δεν επηρεάζει μόνο το Ολυμπιακός – Παναιτωλικός, αλλά και ματς ευρωπαϊκού ενδιαφέροντος, αφού δεν θα πραγματοποιηθούν και τα Παναθηναϊκός – Ζαλγκίρις για την Ευρωλίγκα και Παναθηναϊκός – Τενερίφη για το Challenge Cup γυναικών, καθώς προέχει η διασφάλιση της σωματικής ακεραιότητας αθλητών και φιλάθλων σε μια μέρα που έχει κηρυχτεί γενική αργία.

in.gr

[googlenews]

facebook

Ακολουθήστε το ThermoNews  στο Google News

 

Kάνετε Like στη σελίδα του ThermoNews.gr στο Facebook για να μαθαίνετε άμεσα  ό,τι συμβαίνει !

facebook

Σχετικές αναρτήσεις

Ολυμπιακός: Έγραψε ιστορία στην Ευρώπη – Τζολάκης, Ελ Κααμπί και Ελ Αραμπί αποθεώθηκαν στην άφιξη της αποστολής

Newsroom

tickets.gov.gr: Βήμα βήμα η διαδικασία για την είσοδο στα γήπεδα από 9 Απριλίου

Newsroom

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (30/3): Πού θα δείτε τελικό Κυπέλλου βόλεϊ, play out και διεθνή

Newsroom
Φόρτωση....
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com