11.9 C
Θέρμον
Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024, 2:51
Κοινωνία

Ηχητικό ντοκουμέντο με τις αγωνιώδεις εκκλήσεις της 19χρονης στο Ν. Κόσμο – «Άσε με να φύγω»

Το «φως» της δημοσιότητας είδε ηχητικό ντοκουμέντο, στο οποίο η 19χρονη που δεχόταν ξύλο στον Νέο Κόσμο από τον αστυνομικό σύζυγό της ακούγεται να ζητά απεγνωσμένα βοήθεια και να θέλει να φύγει.

Ειδικότερα, το συγκλονιστικό ντοκουμέντο παρουσίασε ο ΣΚΑΪ, στο οποίο ακούγονται οι αγωνιώδεις εκκλήσεις της άτυχης γυναίκας για βοήθεια «Θέλω να φύγω, βοήθεια, με χτυπάει» ακούγεται να λέει η γυναίκα. «Να φύγω θέλω, να φύγω. Δε μ’ αφήνει, θέλω να φύγω ρε φίλε! Θέλω να φύγω! Δε θέλω να μείνω εδώ άλλο, σε παρακαλώ» συνεχίζει κλαίγοντας με λυγμούς.

[facebook]

«Άσε με να φύγω. Θέλω να φύγω. Άσε με να φύγω. Μα δε μ’ αφήνεις να φύγω, θέλω να φύγω. Γιατί δε μ΄ αφήνεις. Δε μ’ αφήνεις να φύγω» λέει επίσης η γυναίκα με την σπαρακτική της φωνή να προκαλεί σοκ.

Υπενθυμίζεται ότι η υπόθεση αποκαλύφθηκε καθώς οι γείτονες του ζευγαριού, άκουσαν τις φωνές της 19χρονης κοπέλας, που δεν άντεχε τον ξυλοδαρμό από τον 21χρονο αστυνομικό. Ακούγοντας τις φωνές της 19χρονης κοπέλας, η οποία φώναζε βοήθεια για να σταματήσει η κακοποίησή της, οι γείτονες κάλεσαν την αστυνομία.

vradini.gr

[googlenews]

facebook

Ακολουθήστε το ThermoNews  στο Google News

 

Kάνετε Like στη σελίδα του ThermoNews.gr στο Facebook για να μαθαίνετε άμεσα  ό,τι συμβαίνει !

facebook

Σχετικές αναρτήσεις

Νέα στοιχεία για την καταγγελία της 12χρονης – Καταγγέλλει τη μητέρα & τον σύντροφό της για γενετήσιες πράξεις μπροστά της

Newsroom

Ένοικος πολυκατοικίας εγκλώβισε τους κλέφτες στο ασανσέρ, κατεβάζοντας το γενικό του ρεύματος!

Newsroom

Σεπόλια: Συγκλονίζει η 12χρονη – «Σας εμπιστεύτηκα, όμως οι εφιάλτες μου είναι ακόμα εδώ»

Newsroom
Φόρτωση....
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com