12.7 C
Θέρμον
Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024, 15:25
Δυτική Ελλάδα

Πάτρα: Στο εδώλιο ο 42χρονος που ξυλοκόπησε άγρια τη σύζυγό του

Στο εδώλιο του κατηγορουμένου κάθεται αυτήν την ώρα ένας 42χρονος ο οποίος κατηγορείται ότι έδειρε άγρια την 29χρονη γυναίκα του στην Πάτρα.

Το περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας έλαβε χώρα στην περιοχή της Μέσης Αγυιάς στην Πάτρα τα ξημερώματα της Πέμπτης, όταν ένας 42χρονος άρχισε να απειλεί και να χτυπά στο πρόσωπο τη σύζυγό του.

Η 29χρονη γυναίκα κατάφερε να σωθεί από τη βίαιη συμπεροφορά του 42χρονου με μήνυμα που έστειλε στο «100» από το κινητό της τηλέφωνο και κινητοποιώντας τις Αρχές, με τους αστυνομικούς του Α’ Αστυνομικού Τμήματος Πάτρας να σπεύδουν στο σημείο.

Κατά την άφιξη των αστυνομικών, από το διαμέρισμα του 4ου ορόφου της πολυκατοικίας άκουσαν τη γυναίκα να φωνάζει «βοήθεια».

[facebook]

Ζήτησαν να τους ανοίξουν, με τον 42χρονο σύζυγο να απαντά «φύγετε, όλα είναι καλά». Μετά την πίεση και την αποφασιστικότητα πως θα αναλάβουν άμεσα δράση ο άνδρας «υπέκυψε» και η πόρτα του διαμερίσματος άνοιξε. Εκεί οι αστυνομικοί εντόπισαν τη γυναίκα φοβισμένη και στον ίδιο χώρο το μόλις 18 μηνών παιδί τους.

Γονείς και παιδί μεταφέρθηκαν στο τμήμα, όπου η 29χρονη υπέβαλε μήνυση κατά του συζύγου της για ενδοοικογενειακή βία και απειλή.

Ο 42χρονος, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία και συνελήφθη, αρνήθηκε τις κατηγορίες, ωστόσο φέρεται να απέδωσε την «έκρηξη» του στη συνεχή ζήλια και γκρίνια της γυναίκας του, υποστηρίζοντας πως δέχθηκε και εκείνος σωματική βία.

Στην κατάθεσή της η 29χρονη κάνει λόγο για επαναλαμβανόμενα περιστατικά βίας με δράστη τον σύζυγό της, γεγονός που την οδήγησε να εγκαταλείψει μαζί με το παιδί της την οικογενειακή εστία και να φιλοξενηθεί σε ξενώνα κακοποιημένων γυναικών. Άγνωστο κάτω από ποιες συνθήκες πριν από περίπου 15 ημέρες επέστρεψε στο σπίτι της.

megatv.com

[googlenews]

facebook

Ακολουθήστε το ThermoNews  στο Google News

 

Kάνετε Like στη σελίδα του ThermoNews.gr στο Facebook για να μαθαίνετε άμεσα  ό,τι συμβαίνει !

facebook

Σχετικές αναρτήσεις

Π. Σακελλαρόπουλος: «Διαρκείς οι προσπάθειες για την αναβάθμιση του αεροδρομίου του Αράξου»

Newsroom

Συνεδρίαση του Περιφερειακού Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας ενόψει της αντιπυρικής περιόδου

Newsroom

Οδηγίες από τη Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας για προστασία από την αφρικανική σκόνη

Newsroom
Φόρτωση....
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com