11.3 C
Θέρμον
Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024, 7:31
LifeStyle

Η φράση του Βαλάντη που έκανε την Ευρυδίκη να ξεσπάσει σε κλάματα και τελικά, κόπηκε στο μοντάζ

Ο τραγουδιστής είπε κάτι που έκανε την παίκτρια των Διασήμων να ξεσπάσει σε λυγμούς – «Είναι θαύμα που ζει και  την καταριέσαι με αυτό το πράγμα;», δήλωσε σχετικά ο Ανδρέας Μικρούτσικος.
Στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor επικράτησε ένταση μεταξύ των παικτών με μία φράση του Βαλάντη να οδηγεί την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου σε κλάματα.

Η στιχομυθία τους δεν ακούστηκε ωστόσο, κατά την προβολή του επεισοδίου και η Ευριδίκη χρειάστηκε να εξηγήσει στον Γιώργο Λιανό το λόγο που ξέσπασε συναισθηματικά, καθώς ούτε και ο ίδιος άκουσε τον τραγουδιστή.

«Μετά την τοποθέτηση μου, ο Βαλάντης γύρισε και είπε κάτι που αν θέλει μπορεί να το πει ο ίδιος, εγώ ντρέπομαι να το εκφράσω. Είναι κάποια πράγματα που δεν τα αγγίζεις καν. Αναφέρθηκε στην υγεία μου και μου είπε κατά λέξη μια φράση… Επειδή με πονάει πολύ μέσα μου, αν θέλει μπορεί να πει εκείνος τι είπε», είπε χαρακτηριστικά, με τον Γιώργο Λιανό να ζητάει από τον Βαλάντη να επαναλάβει τη φράση του.

Ωστόσο, ο ίδιος αρνήθηκε και είπε μόνο: «Έχω περάσει κι εγώ πολλά πράγματα, οπότε δε θέλω να τοποθετηθώ, γιατί είναι ένα πολύ λεπτό θέμα και δεν έχω τέτοια διάθεση, ζήτησα συγγνώμη».

Όπως έκανε σήμερα γνωστό η εκπομπή «Πρωινό» η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου ζήτησε η ίδια από την παραγωγή του Survivor να κοπεί η φράση του Βαλάντη στο μοντάζ.

«Η ίδια η Ευρυδίκη ζήτησε να κοπεί. Η παραγωγή σεβόμενη την επιθυμία της να μην ειπωθεί στον αέρα η χυδαία του φράση για την υγεία της, την έκοψε στο μοντάζ», είπε χαρακτηριστικά ο Νίκος Παρτσώλης.

Το απόσπασμα της εκπομπής προβλήθηκε και στην εκπομπή Super Κατερίνα με τον Ανδρέα Μικρούτσικο να σχολιάζει επί του θέματος: «Ένας άνθρωπος που έχει αρρωστήσει με την συγκεκριμένη αρρώστια και να γυρνάει και να σου λέει “γι’ αυτό το έπαθες”, φαντάζομαι. Είναι θαύμα που ζει και να την καταριέσαι με αυτό το πράγμα; Είναι εγκληματικό, απάνθρωπο».

facebook

Ακολουθήστε το ThermoNews  στο Google News

 

Kάνετε Like στη σελίδα του ThermoNews.gr στο Facebook για να μαθαίνετε άμεσα  ό,τι συμβαίνει !

facebook

Σχετικές αναρτήσεις

Γιώργος Λιάγκας – Πέταξε εκτός αέρα τον Αρχιμανδρίτη Σεραφείμ: «Ντροπή σας! Πάρτε τον»

Newsroom

«Αγνώριστη» η Μαρίνα Πατούλη σε φωτογραφία στο Instagram

Newsroom

Τζέιμς Καφετζής: Η συγκινητική συνάντηση με τον πατέρα του μετά το Survivor

Newsroom
Φόρτωση....
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com