11.6 C
Θέρμον
Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024, 23:48
LifeStyle

Δημήτρης Κόκοτας: Αγνώριστος μετά από 10 χρόνια

Δημήτρης Κόκοτας: Ο γνωστός τραγουδιστής ήταν καλεσμένος στην εκπομπή του Γιώργου Θεοφάνους και τραγούδησε παλιές και αγαπημένες επιτυχίες.

Ο Δημήτρης Κόκοτας βρέθηκε καλεσμένος του Γιώργου Θεοφάνους μαζί με την Κατερίνα Στανίση, τον Στέλιο Διονυσίου και την Τάνια Μπρεάζου. Όλοι τους ερμήνευσαν γνωστά και αγαπημένα τους τραγούδια, ενώ η εμφάνιση του  Δημήτρη Κόκοτα μετά από τόσα χρόνια, προκάλεσε έναν μικρό χαμό στα social media.

Μάλιστα ο γνωστός τραγουδιστής ερμήνευσε κάποιες από τις μεγάλες επιτυχίες του, ενώ μαζί με τον κ. Θεοφάνους θυμήθηκαν και εξιστόρησαν αναμνήσεις πολλών δεκαετιών. Μεταξύ των τραγουδιών που ερμήνευσε ήταν “Το ένα τραγούδι ακόμα”, την Ανεμώνα και την Αμαρτωλή, αλλά και το Πολύ καλή για να ‘σαι αληθινή και το Ήλιε μου.

Λίγα λόγια για τον γνωστό τραγουδιστή

Ο Δημήτρης Κόκοτας είναι Έλληνας σύγχρονος τραγουδιστής, επιχειρηματίας και γιος του μεγάλου λαϊκού τραγουδιστή Σταμάτη Κόκοτα. Κατά τη διάρκεια της καριέρας του συνεργάστηκε με πολλούς άλλους γνωστούς τραγουδιστές όπως είναι η Μαρινέλλα, η Καίτη Γαρμπή, ο Πασχάλης Τερζής, η Άντζελα Δημητρίου, ο Αντύπας, ο Βασίλης Καρράς, η Κωνσταντίνα, η Λίτσα Γιαγκούση και ο πατέρας του, Σταμάτης Κόκοτας.

Το 2013 ο Κόκοτας μαζί με τους Χάρη Βαρθακούρη, Γρηγόρη Μπιθικώτση και Στέλιο Διονυσίου πραγματοποίησαν συναυλίες σε πολλές χώρες όπως στη Γερμανία, την Ολλανδία, την Αγγλία, την Σουηδία, το Βέλγιο, την Βραζιλία, την Αργεντινή, τον Καναδά, τις Ηνωμένες Πολιτείες, την Αυστραλία και το Ισραήλ σε μια περιοδεία που ονομάστηκε «A Trιbute to the Legends» κάνοντας μια αναδρομή ερμηνεύοντας τις μεγαλύτερες επιτυχίες των πατεράδων τους, ενώ τα τελευταία χρόνια κάνει κοινές εμφανίσεις με τον Γιώργο Λεμπέση. svg%3E

Η καριέρα

Ο πρώτος προσωπικός του δίσκος με τίτλο “Διαδόσεις” κυκλοφόρησε στις 10 Φεβρουαρίου του 1994 από την Eros Music σε μουσική και στίχους του Φοίβου, φτάνοντας τις 30.000 πωλήσεις σε Ελλάδα και Κύπρο κι έγινε χρυσός. Από τον δίσκο αυτό ξεχώρισαν τα τραγούδια: “Διαδόσεις”, “Αυτά Τα Χείλια”, “Άντε Γεια Μας” και “Κι Αν Α’ Αγαπώ”.

Ο δεύτερος προσωπικός του δίσκος με τίτλο “Συνείδηση” κυκλοφόρησε στις 9 Νοεμβρίου του 1995 πάλι με τον Φοίβο στη μουσική και τους στίχους, καθώς επίσης ανέλαβε και την ενορχήστρωση του δίσκου. Ο δίσκος έφτασε τις 60.000 πωλήσεις κι έγινε πλατινένιος. Από τον δίσκο αυτό ξεχώρισαν τα τραγούδια: “Γιατί Με Τυραννάς”, “Πολύ Καλή Για Να ‘Σαι Αληθινή”, “Κι Άσε Να Λένε”, “Συνείδηση” και “Ανεμώνα”.

Ο τρίτος προσωπικός του δίσκος με τίτλο “Αχαριστία” κυκλοφόρησε στις 15 Μαΐου του 1997 και αποτελεί τη τελευταία συνεργασία του με τον Φοίβο, ο οποίος έγινε χρυσός τη πρώτη κιόλας εβδομάδα της κυκλοφορίας του. Λίγο καιρό αργότερα έγινε η απονομή του πλατινένιου δίσκου, αφού ξεπέρασε τις 50.000 πωλήσεις, κι έγινε πλατινένιος και σε Ελλάδα και Κύπρο. Μέχρι και σήμερα αυτό το άλμπουμ θεωρείται ο πιο επιτυχημένος δίσκος του Δημήτρη Κόκοτα, έχοντας πουλήσει τουλάχιστον 80.000 αντίτυπα.

Στις 8 Οκτωβρίου του 1998 κυκλοφόρησε ο τέταρτος προσωπικός του δίσκος με τίτλο “Για μένα” σε μουσική και στίχους του Νίκου Καρβέλα, με τον οποίο συνεργάστηκε για πρώτη φορά. Ο δίσκος έγινε χρυσός από τη πρώτη μέρα της κυκλοφορίας του και πλατινένιος μετά από 15 μέρες, ξεπερνώντας τις 50.000 πωλήσεις. Από τον δίσκο αυτό ξεχώρισαν τα τραγούδια: “Για Μένα”, “Στο ‘Χω Πει”, “Παλιοχαρακτήρας” και “Για Πάντα”.

pagenews.gr

 

Ακολουθήστε το  ThermoNews  στο Google News

facebook

Ακολουθήστε το ThermoNews  στο Google News

 

Kάνετε Like στη σελίδα του ThermoNews.gr στο Facebook για να μαθαίνετε άμεσα  ό,τι συμβαίνει !

facebook

Σχετικές αναρτήσεις

Σοκάρει ο Ηλίας Βρεττός: «Δεν πρόλαβα να αντιδράσω, έσκασα με τη σπονδυλική στήλη και με το κεφάλι στην άσφαλτο»

Newsroom

Γιώργος Λιάγκας – Πέταξε εκτός αέρα τον Αρχιμανδρίτη Σεραφείμ: «Ντροπή σας! Πάρτε τον»

Newsroom

«Αγνώριστη» η Μαρίνα Πατούλη σε φωτογραφία στο Instagram

Newsroom
Φόρτωση....
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com