13.4 C
Θέρμον
Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024, 22:23
Δυτική Ελλάδα

Παραιτήθηκε η Ε. Γιαννιά από τη θέση της Συντονίστριας Πολιτικής Προστασίας της ΠΔΕ

Παραιτήθηκε η Ε. Γιαννιά από τη θέση της Συντονίστριας Πολιτικής Προστασίας της ΠΔΕ – Συνάντηση με τον Ν. Φαρμάκη

Τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριο Φαρμάκη επισκέφθηκε την Πέμπτη 13 Ιανουαρίου 2022, η Ευσταθία Γιαννιά η οποία την προηγούμενη εβδομάδα υπέβαλε την παραίτησή της από την θέση της Συντονίστριας Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.

Κατά τη συνάντηση με τον Περιφερειάρχη, η κ. Γιαννιά ευχαρίστησε προσωπικά τον Περιφερειάρχη για την συμπαράσταση στην αποστολή της και συνολικά την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας για την συνεργασία, ιδιαίτερα στις κρίσιμες περιπτώσεις καταστροφικών πυρκαγιών, πλημμυρών και σε κάθε περίπτωση εκτάκτου ανάγκης.

«Συνεργαστήκαμε μεθοδικά γιατί διαισθανόμαστε ως χρέος να διατηρήσουμε αδιατάρακτη την κοινωνική συνοχή και ούτε στιγμή οι συμπολίτες μας να μην αισθανθούν εγκατάλειψη από την οργανωμένη πολιτεία» τόνισε η κ. Γιαννιά.

Από την πλευρά του ο Περιφερειάρχης αφού την ευχαρίστησε για την συνδρομή της και την εκτέλεση των καθηκόντων της στις ιδιαίτερες δύσκολες συνθήκες που χρειάστηκε να διαχειριστεί, τόνισε: «Εύχομαι κάθε ευόδωση των στόχων σας σε ο,τιδήποτε και να κάνετε στη συνέχεια και ασφαλώς, υγεία, προσωπική και οικογενειακή ευτυχία. Άνθρωποι με τον δικό σας δυναμισμό και τη διάθεση προσφοράς είναι πάντοτε πολύτιμοι στην κοινωνία».

Ακολουθήστε το  ThermoNews  στο Google News

facebook

Ακολουθήστε το ThermoNews  στο Google News

 

Kάνετε Like στη σελίδα του ThermoNews.gr στο Facebook για να μαθαίνετε άμεσα  ό,τι συμβαίνει !

facebook

Σχετικές αναρτήσεις

Πάτρα: Μαθητής Λυκείου έπαθε ηλεκτροπληξία ακουμπώντας γυμνό καλώδιο

Newsroom

Εκδήλωση αφιερωμένη στις Γυναίκες του Αμβρακικού

Newsroom

Η εξωστρέφεια της Δυτική Ελλάδας, αντικείμενο της οικονομικής διπλωματίας της χώρας

Newsroom
Φόρτωση....
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com