19.6 C
Θέρμον
Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024, 16:23
Κοινωνία

Φυσιοθεραπευτής ξυλοκόπησε βάναυσα 10χρονο παιδί με αυτισμό(ΒΙΝΤΕΟ)

Ένας 27χρονος φυσιοθεραπευτής ξεσπά το αρρωστημένο του μίσος σε ένα 10χρονο αγόρι με αυτισμό μέσα σε ένα ιδιωτικό κέντρο στο κέντρο της Αθήνας.

Με το δεξί πόδι ο φυσικοθεραπευτής παραμερίζει ένα όργανο γυμναστικής και κλωτσάει τον 10χρονο στο πρόσωπο. Το περιστατικό που φέρνει στο φως το LIVE NEWS,  έμεινε ατιμώρητο περισσότερο από δύο χρόνια από τον Ιούνιου του 2019.

«Αυτός μου είπε ότι το παιδί έπεσε από τις σκάλες. Δεν μου είπε ότι χτύπησε το παιδί. Αν δείτε καθαρά το βίντεο είναι μίσος. Το κλωτσάει το μωρό» δήλωσε η διευθύντρια.

Ο φυσικοθεραπευτής ξαπλώνει τον μικρό μπρούμυτα και στέκεται από πάνω του. Το παιδί προσπαθεί να ξεφύγει. Του κρατά το κεφάλι με δύναμη και το ξανασπρώχνει. Ο 10χρονος σέρνεται στο πάτωμα.

Όλα μπροστά στα μάτια των υπόλοιπων παιδιών.

«Δεν θα το ξεχάσω ποτέ στη ζωή μου. Έπαθα σοκ», ανέφερε συγκλονισμένη η διευθύντρια.

Έχουν περάσει 40 δευτερόλεπτα από την κλωτσιά στο κεφάλι. Ο 10χρονος παραμένει στο πάτωμα. Ο μόνος που τολμά να πλησιάσει για να δει τι συμβαίνει είναι ένα μικρό αγόρι.

Έπειτα πλησιάζει και μια φυσικοθεραπεύτρια, με αργό βηματισμό. Δεν απομακρύνει όμως τον συνάδελφό της.

«Αυτός κατέβηκε με το παιδί και μου είπε ότι το παιδί έπεσε από τις σκάλες. Δεν μου είπε ότι το χτύπησε το παιδί. Είχε λίγο αιματάκι κάτω από την μύτη. Σηκώσαμε την μπλούζα αν είχε μελανιές. Είχε μια μικρή αλλά μηδαμινή στο μπρατσάκι του», ανέφερε η διευθύντρια.

Όπως λένε οι δυο φυσιοθεραπεύτριες που ήταν παρούσες στο περιστατικό. Ο 27χρονος συνάδελφός τους, τους είχε πει τότε ότι θα ομολογήσει την πράξη του ξυλοδαρμού και θα δηλώσει παραίτηση, όμως δεν το έκανε.

Καταγγελία δεν έγινε ποτέ με τον φυσικοθεραπευτή να εμφανίζεται πριν από 1 μήνα και να εργάζεται κανονικά σε δύο νέα κέντρα παιδιών με αυτισμό.

Ο 27χρονος έχει απολυθεί από τα κέντρα όπου εργαζόταν, ενώ η υπόθεση είναι πλέον στα χέρια της δικαιοσύνης.

 

Ακολουθήστε το  ThermoNews  στο Google News

megatv.com

facebook

Ακολουθήστε το ThermoNews  στο Google News

 

Kάνετε Like στη σελίδα του ThermoNews.gr στο Facebook για να μαθαίνετε άμεσα  ό,τι συμβαίνει !

facebook

Σχετικές αναρτήσεις

Νέα στοιχεία για την καταγγελία της 12χρονης – Καταγγέλλει τη μητέρα & τον σύντροφό της για γενετήσιες πράξεις μπροστά της

Newsroom

Ένοικος πολυκατοικίας εγκλώβισε τους κλέφτες στο ασανσέρ, κατεβάζοντας το γενικό του ρεύματος!

Newsroom

Σεπόλια: Συγκλονίζει η 12χρονη – «Σας εμπιστεύτηκα, όμως οι εφιάλτες μου είναι ακόμα εδώ»

Newsroom
Φόρτωση....
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com