15.5 C
Θέρμον
Τρίτη, 23 Απριλίου 2024, 23:52
LifeStyle

Σασμός: Ανατροπή και αλλαγή σχεδίων στον ALPHA- Τι θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο

Όσοι παρακολουθούν φανατικά την σειρά Σασμός γνώριζαν σίγουρα πως ο ALPHA είχε ρίξει στο τραπέζι την ιδέα να προβάλλονται μετά τις γιορτές 5 επεισόδια την εβδομάδα (Δευτέρα με Παρασκευή) προκειμένου να απαντήσει δυναμικά στον ανταγωνισμό -κυρίως μετά τις πρεμιέρες του Survivor (που το περνάει σε νούμερα τον τελευταίο καιρό) και του MasterChef-, εντέλει το σχέδιο αυτό δεν θα μπει μπρος.

Αιτία; Σύμφωνα με ρεπορτάζ, το περιορισμένο στοκ επεισοδίων λόγω προβολής της σειράς και μέσα στις γιορτές αλλά και λόγω κορωνοϊού, κρούσματα του οποίου έχουν κάνει την εμφάνισή τους σε όλα τα τηλεοπτικά πλατό με αποτέλεσμα να μπαίνει φρένο στα γυρίσματα.

Ευτυχώς για τον ALPHA, ο «Σασμός» ήταν πολύ μπροστά σε επεισόδια, ωστόσο υπάρχει τεράστιος φόβος λόγω covid-19 το στοκ να μειωθεί επικίνδυνα και σε περίπτωση νέων κρουσμάτων να αναγκαστεί η προβολή της σειράς να διακοπεί για κάποιες μέρες.

Έτσι, το τηλεοπτικό κοινό θα αναγκαστεί να αρκεστεί σε μόλις 4 επεισόδια την εβδομάδα.

Τι θα δούμε στο αποψινό 13/1 επεισόδιο του Σασμού

Η στιγμή που περίμενε τόσο καιρό η Θοδώρα έχει φτάσει. Κατηγορεί και επίσημα τον Πέτρο ως τον φονιά του Στεφανή. Θα την πιστέψει ο Αντώνης; Η Μαρίνα που αποφασίζει να τον καλέσει ύστερα από τόσα χρόνια στο σπίτι για φαγητό, βλέπει την παράξενη στάση του και γεμίζει ανησυχία. Η μεγάλη ανατροπή, όμως, έρχεται από τον παπά.

Μετά από τόσο αίμα και τόσα φονικά μήπως έφτασε πια η ώρα για το σασμό; Θα δεχτούν οι Βρουλάκηδες κι οι Σταματάκηδες ή θα νικήσουν όλα τα χρόνια του μίσους; Αστέρης κι Αργυρώ συναντιούνται να μοιραστούν τα νέα τους. Μόνο που εκεί… θα τους δει μαζί το άτομο που δεν θα έπρεπε!

Ακολουθήστε το  ThermoNews  στο Google News

youweekly.gr

 

facebook

Ακολουθήστε το ThermoNews  στο Google News

 

Kάνετε Like στη σελίδα του ThermoNews.gr στο Facebook για να μαθαίνετε άμεσα  ό,τι συμβαίνει !

facebook

Σχετικές αναρτήσεις

Γιώργος Λιάγκας – Πέταξε εκτός αέρα τον Αρχιμανδρίτη Σεραφείμ: «Ντροπή σας! Πάρτε τον»

Newsroom

«Αγνώριστη» η Μαρίνα Πατούλη σε φωτογραφία στο Instagram

Newsroom

Τζέιμς Καφετζής: Η συγκινητική συνάντηση με τον πατέρα του μετά το Survivor

Newsroom
Φόρτωση....
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com