11.9 C
Θέρμον
Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024, 8:40
LifeStyle

Σε καραντίνα πολιτικοί, τραγουδιστές και ηθοποιοί λόγω κορωνοϊού

Συνεχίζεται η διασπορά της μετάλλαξης Όμικρον, με πολιτικούς, τραγουδιστές, ηθοποίους να νοσούν με κορωνοϊό και μένουν σε καραντίνα στο σπίτι.
Θετικός στον κορωνοϊό διαγνώστηκε ο Αντώνης Σαμαράς. Ο πρώην πρωθυπουργος είναι πλήρως εμβολιασμένος και σύμφωνα με την ανακοίνωση του πολιτικού του γραφείου παρουσιάζει ήπια συμπτώματα.

Ο Χρήστος Μενιδιάτης, αν και τριπλά εμβολιασμένος βρέθηκε θετικός και μαζί με αυτόν νοσούν και η σύζυγός του και τα τρία τους παιδιά. Ο λαϊκός τραγουδιστής είναι τριπλά εμβολιασμένος και έτσι παρουσίασε ήπια συμπτώματα, με επίμονο βήχα μόνο την πρώτη ημέρα.

Ως βρογχίτιδα και με βαριά συμπτώματα τις πρώτες μέρες πέρασε κορωνοϊό η Ναταλία Δραγούμη. Η ηθοποιός βρίσκεται σε καραντίνα στο σπίτι μαζί με την οικογένεια της, ωστόσο μιλώντας για την περιπέτεια της υγείας της στο MEGA, ανέφερε ότι πήγε προληπτικά στο νοσοκομείο όταν το οξυγόνο της άρχισε να λιγοστεύει.

Θετική στον κορωνοϊό και η Ντόρα Μακρυγιάννη. Με ένα βίντεο στο Instagram ανέφερε ότι παρουσιάζει συμπτώματα ίωσης και πιθανότατα νοσεί με τη μετάλλαξη Όμικρον. Χωρίς να χάσει το χίουμορ της, η γνωστή ηθοποίος έκανε και μια διαφορετική πρόταση για τα πώς να προστατευτούν όσοι δεν νοσούν.

Με μια φωτογραφία στο Instagram που δείχνει θετικό rapid test, ανακοίνωνησε η ηθοποιός Τζένη Μποτση ότιο νοσεί με κορωνοϊό. Η ηθοποίος παρά τις δυσκολίες όπως ανέφερε, είναι αισιόδοξη για το 2022 με την κόρη της να δίνει δύναμη και κουράγιο.

Για δεύτερη φορά θετικός ο σχεδιαστής μόδας Βασίλη Ζούλιας. Αν και την πρώτη φορά που κόλλησε ταλαιπωρήθηκε αρκετά, αυτή τη φορά αντιμετωπίζει πιο ηπία συμπτώματα. Ο διεθνής σχεδιαστής από την καραντίνα του σπιτιού του, έδωσε κουράγιο σε όσους νοσούν ευχόμενος γρήγορη ανάρρωση.

 

Ακολουθήστε το  ThermoNews  στο Google News

megatv.com

facebook

Ακολουθήστε το ThermoNews  στο Google News

 

Kάνετε Like στη σελίδα του ThermoNews.gr στο Facebook για να μαθαίνετε άμεσα  ό,τι συμβαίνει !

facebook

Σχετικές αναρτήσεις

Γρηγόρης Αρναούτογλου για Γιάννη Πλούταρχο: «Δεν θέλω να τον δω και δεν θέλω να έρθει στην εκπομπή μου»

Newsroom

Νίκος Βέρτης: Στο εδώλιο ο τραγουδιστής με απόφαση του Aρείου Πάγου

Newsroom

Φαίη Σκορδά: Απαντά για το βίντεο με την ίδια που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο – «Είναι σοκαριστικό»

Newsroom
Φόρτωση....
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com