17.4 C
Θέρμον
Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024, 17:15
LifeStyle

Χριστούγεννα στη TV: Το εορταστικό πρόγραμμα όλων των καναλιών

Οι εορταστικές ημέρες έφθασαν και τα κανάλια βάζουν για ακόμα μια φορά τα δυνατά τους ώστε να εντυπωσιάσουν με γιορτινά προγράμματα και λαμπερούς guest stars.

Το MEGA ετοιμάζει ένα ειδικό πρόγραμμα για τη βραδιά της παραμονής των Χριστουγέννων, ξεκινώντας με το χριστουγεννιάτικο επεισόδιο της σειράς «Οι Απαράδεκτοι», το οποίο θα παιχτεί για πρώτη φορά 30 χρόνια ακριβώς μετά την πρώτη του προβολή. Αμέσως μετά «Τα λόγια είναι περιττά» όταν ο Αντώνης Ρέμος θα συναντήσει τη Μαρινέλλα σε μια μοναδική τηλεοπτική σύμπραξη. Μαζί τους η Ελεωνόρα Ζουγανέλη.

Με νέο πρόγραμμα απαντά το Open. Στις 20:00 το βράδυ της παραμονής των Χριστουγέννων ο Γιώργος Μαυρίδης κάνει πρεμιέρα με τη μίνι σειρά εκπομπών «Into Your Heart». Επισκέπτεται το χωριό Γούβες στην Εύβοια, που δοκιμάστηκε από τις καταστροφικές πυρκαγιές του καλοκαιριού. Μαζί με την ομάδα του ανακαινίζουν το ένα και μοναδικό σχολείο και αναμορφώνουν την πλατεία του χωριού. Αμέσως μετά, ο Γιώργος Θεοφάνους παρουσιάζει «Ενα τραγούδι ακόμα» σε γιορτινή διάθεση, με τους Γωγώ Τσαμπά, Σταμάτη Γονίδη, Χρήστο Δάντη, Σοφία Βόσσου και Αγγελο Διονυσίου να τραγουδούν μαζί του αγαπημένες μελωδίες. Σειρά έχει το «After Dark» με τον Θέμη Γεωργαντά και καλεσμένο τον Πέτρο Ιακωβίδη.

Ο Alpha επιστρατεύει τη «Μουρμούρα» με διπλό επεισόδιο στις 20:00. Αμέσως μετά ο «Βασιλιάς των Λιονταριών» έρχεται για να κλείσει με τον πιο παραμυθένιο τρόπο τη βραδιά. Σε ανάλογο εορταστικό κλίμα μυθοπλασίας θα κινηθεί και το Star με διάσημες χριστουγεννιάτικες ταινίες, όπως τα «Χριστούγεννα του Ντένις του Τρομερού».

Στον ΑΝΤ1, η βραδιά της παραμονής των Χριστουγέννων ξεκινά σε εορταστική διάθεση στις 20:00 με Μάρκο Σεφερλή και «5Χ5», ενώ ακολουθεί η «Φάρμα» με τον Σάκη Τανιμανίδη. Στις 23:30 τη βραδιά ολοκληρώνει το «Karate Kid».

Ο ΣΚΑΪ ξεκινά τη βραδιά στις 21:00 με την ξένη ταινία «Αναστασία: Μια φορά & έναν καιρό» ενώ ακολουθεί στις 23:00 το ειδικό επεισόδιο «The Voice of Greece». Οι coaches του show Ελενα Παπαρίζου, Σάκης Ρουβάς, Πάνος Μουζουράκης και Κωνσταντίνος Αργυρός πρωταγωνιστούν σε ένα «best of» πρόγραμμα με όλους τους guest stars που πέρασαν από το show (Ελεωνόρα Ζουγανέλη, Κωστής Μαραβέγιας, Χρήστος Δάντης, Μαρίνα Σάττι, Ελένη Φουρέιρα, Μαντώ, Γιώργος Λιανός και Μελίνα Ασλανίδου).

Τέλος, η ΕΡΤ1 επιστρατεύει τον Κωστή Μαραβέγια με ένα εορταστικό επεισόδιο του μουσικού show «ΔΥΝΑΤΑ», που θα μεταδοθεί στις 22:00. Η χορωδία του Σπύρου Λάμπρου, μια παρέα μικρών και αγαπημένων καλλιτεχνών από τις σειρές της ΕΡΤ «Τα καλύτερά μας χρόνια» και η «Τούρτα της μαμάς», ο μικρός πιανίστας και συνθέτης Στέλιος Κερασίδης, το δίδυμο Γιαννούτσος – Βαμβακάρης, ο Μέμος Μπεγνής, η Βίβιαν Κοντομάρη, η Λίλα Μπακλέση, η Δήμητρα Στογιάννη και η Χριστίνα Αλεξανιάν συναντούν τους Λευτέρη Ελευθερίου, Αντώνη Κρόμπα, Θανάση Βισκαδουράκη, Δανάη Λουκάκη, Μαριέλλα Σαββίδου, Μαρία Χάνου, Αποστόλη Τότσικα, Μάνο Γαβρά και τους Γιώργο Τσουρή και Θοδωρή Φραντζέσκο. Κι επειδή κάθε όμορφη παρέα δεν μπορεί παρά να είναι ροκ, ο Δημήτρης Καπουράνης μάς θυμίζει γιατί αγαπάμε τον Ελβις! Φυσικά όλα αυτά με… μαέστρο τον Κωστή Μαραβέγια.

Τα highlights των Χριστουγέννων

Ξένες και ελληνικές ταινίες και μαγνητοσκοπημένες εκπομπές δίνουν άλλο τόνο και στην ημέρα των Χριστουγέννων. Στα highlights βρίσκουμε το «Ρουκ Ζουκ Special» να παίρνει θέση το Σάββατο και την Κυριακή στις 20:00 στον ΑΝΤ1, το «Ταξί» του Open με τον Μάριο Αθανασίου και την Παρθένα Χοροζίδου στις 17:55 και στoν Alpha τον ημιτελικό του «Just The Two Of Us» μετά τις 20:00. Στην ΕΡΤ1 ανήμερα Χριστούγεννα η «Τούρτα της Μαμάς» φορά τα γιορτινά της στις 22:00. Τέλος, το πρόγραμμα «Χριστούγεννα στο MEGA με τη Νατάσα Θεοδωρίδου» επιστρέφει ένα χρόνο μετά και μας θυμίζει στις 23:20 το περσινό τηλεοπτικό χιτ.

 

 

eleftherostypos.gr

facebook

Ακολουθήστε το ThermoNews  στο Google News

 

Kάνετε Like στη σελίδα του ThermoNews.gr στο Facebook για να μαθαίνετε άμεσα  ό,τι συμβαίνει !

facebook

Σχετικές αναρτήσεις

Νίκος Βέρτης: Στο εδώλιο ο τραγουδιστής με απόφαση του Aρείου Πάγου

Newsroom

Φαίη Σκορδά: Απαντά για το βίντεο με την ίδια που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο – «Είναι σοκαριστικό»

Newsroom

Χάρης Σταμάτης: Η «Ορεινή Μέλισσα» περιγράφει τα πιο ακραία σκηνικά που έχει ζήσει στο βουνό

Newsroom
Φόρτωση....
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com