13.4 C
Θέρμον
Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024, 20:50
Πολιτισμός-ΤουρισμόςΤοπικά νέα

Το «Μουσείο πάει σχολείο» και στο Μεσολόγγι!

Η έκθεση με τίτλο «Αγωνιστές και άρματα», που απευθύνεται σε μαθητές περιοδεύει σε πλήθος πόλεων ανά τη χώρα μεταξύ αυτών και το Μεσολόγγι.

Η δράση οργανώνεται με αφορμή τη συμπλήρωση των 200 χρόνων από την κήρυξη της Ελληνικής Επανάστασης. Ειδικότερα το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού αποδέχθηκε πρόταση συνεργασίας από το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας για την υλοποίηση της δράσης με τίτλο “Το Μουσείο Πάει Σχολείο”, η οποία σχεδιάστηκε και τελεί υπό την αιγίδα της Επιτροπής Ελλάδα 2021.

Κάνετε Like στη σελίδα του ThermoNews.gr στο Facebook για να μαθαίνετε άμεσα  ό,τι συμβαίνει !Η έκθεση επιλεγμένων κειμηλίων θα βρίσκεται στο Μεσολόγγι κατά το διάστημα 29/11/2021 έως 3/12/2021 στη Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Μεσολογγίου, στη κεντρική πλατεία (Μάρκου Μπότσαρη). Το κοινό δύναται να επισκεφτεί την έκθεση και απογεύματα τις ημέρεςΤετάρτη1/12/2021, Πέμπτη 2/12/2021, Παρασκευή 3/12/2021 και ώρα 18:00 – 20:00 μ.μ.

Επισημαίνεται ότι θα τηρηθούν όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα που προβλέπει η ΚΥΑ στο πλαίσιο της λήψης μέτρων έναντι του COVID – 19.

 

 

facebook

Ακολουθήστε το ThermoNews  στο Google News

 

Kάνετε Like στη σελίδα του ThermoNews.gr στο Facebook για να μαθαίνετε άμεσα  ό,τι συμβαίνει !

facebook

Σχετικές αναρτήσεις

Αγρίνιο: «…για τη Γυναίκα, ….για την Ισότητα  ….για τη Ζωή» – Δράση ενημέρωσης του Ξενώνα Φιλοξενίας Γυναικών

Newsroom

Μεσολόγγι: Παρασκεύαζαν είδη ζαχαροπλαστικής με κάνναβη

Newsroom

Δήμος Αγρινίου: Σύσκεψη της Διεύθυνσης Πρασίνου και Περιβάλλοντος

Newsroom
Φόρτωση....
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com