9.7 C
Θέρμον
Σάββατο, 20 Απριλίου 2024, 0:42
Κοινωνία

Πίσω από κλειστές πόρτες”: Συγκλονιστικό βίντεο με μαρτυρίες γυναικών για περιστατικά έμφυλης βίας

Δράσεις με αφορμή την παγκόσμια ημέρα για την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών έχουν προγραμματίσει την Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2021 το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και η Ελληνική Αστυνομία.

Ειδικότερα, από τις 9 π.μ. έως τις 12, προσωπικό των Υπηρεσιών Αντιμετώπισης Ενδοοικογενειακής Βίας της Ελληνικής Αστυνομίας, θα μοιράσει στην πλατεία Συντάγματος, ενημερωτικό έντυπο υλικό ευαισθητοποίησης των πολιτών.

Το σημείο όπου θα εξελίσσεται παραπάνω δράση, θα επισκεφτούν στις 10.30 π.μ., ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος και ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγος Μιχαήλ Καραμαλάκης.

Στις 12.30 μ.μ., ο κ. Θεοδωρικάκος και ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγος Μιχαήλ Καραμαλάκης, θα εγκαινιάσουν στο Αστυνομικό Τμήμα Αλίμου (οδός Κιλκίς 50), το Γραφείο Αντιμετώπισης Ενδοοικογενειακής Βίας, αναφέρει σχετική ανακοίνωση του υπουργείου ΠΡΟ.ΠΟ..

«Δεν πρέπει να ζει κανείς άνθρωπος με το φόβο»

Κάνετε Like στη σελίδα του ThermoNews.gr στο Facebook για να μαθαίνετε άμεσα  ό,τι συμβαίνει !

Τέλος, στα social media του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, έχει αναρτηθεί βίντεο με μαρτυρίες γυναικών, που έχουν πέσει θύματα ενδοοικογενειακής βίας.

Το βίντεο – με τίτλο «Πίσω από κλειστές πόρτες» – στέλνει το μήνυμα πως «σε όλους αξίζει να χαμογελάνε κάθε μέρα» και πως «δεν πρέπει να ζει κανείς άνθρωπος με το φόβο».

Στη σχετική ανάρτηση στο YouTube, το εν λόγω βίντεο συνοδεύει η εξής λεζάντα: «Ένα συγκλονιστικό βίντεο με μαρτυρίες γυναικών, θύματα έμφυλης βίας. Το παρόν δεν αποτελεί προϊόν μυθοπλασίας. Τα πρόσωπα και οι καταστάσεις είναι πραγματικά».

thestival.gr

facebook

Ακολουθήστε το ThermoNews  στο Google News

 

Kάνετε Like στη σελίδα του ThermoNews.gr στο Facebook για να μαθαίνετε άμεσα  ό,τι συμβαίνει !

facebook

Σχετικές αναρτήσεις

Δολοφονία Κυριακής: Ο πατέρας της μήνυσε τους αστυνομικούς που “σε πέντε λεπτά την ξεφορτώθηκαν”

Newsroom

Βίντεο με άγριο ξυλοδαρμό 14χρονου σε σχολείο – Συμμαθητές βιντεοσκοπούσαν αντί να βοηθήσουν

Newsroom

Αίγιο: Δέχθηκε επίθεση από τον σύζυγό της και αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει

Newsroom
Φόρτωση....
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com