15.7 C
Θέρμον
Σάββατο, 20 Απριλίου 2024, 19:02
Τοπικά νέα

Αγρίνιο: Με κάθε επισημότητα τιμήθηκε η Εορτή των Εισοδίων της Θεοτόκου και ο  εορτασμός της ημέρας των Ενόπλων Δυνάμεων

Οι εκδηλώσεις ξεκίνησαν με την έπαρση της σημαίας στην πλατεία Μαρίας Δημάδη. Ακολούθησε επίσημη δοξολογία στον Ι.Ν. Ζωοδόχου Πηγής και ομιλία  από την κ. Στάμου – Μασαλή Αλίκη, μέλος του παραρτήματος της Ε.Α.Α.Σ Αιτ/νίας.

Κάνετε Like στη σελίδα του ThermoNews.gr στο Facebook για να μαθαίνετε άμεσα  ό,τι συμβαίνει !Αμέσως μετά  πραγματοποιήθηκε επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων στο μνημείο των Πεσόντων στην πλατεία Μαρίας Δημάδη από τον Δήμαρχο Αγρινίου Γιώργο Παπαναστασίου, τον Βουλευτή Αιτ/νιας Γ. Βαρεμένο, τον Αστ. Υποδ. Κοσμά Παπαγρίβα, τον εκπρ. Ανωτέρου Διοικητή Φρουράς Μεσολογγίου Γρ.Γιώτη, τον Διοικητή ΠΟΥ Αγρινίου Ευστράτιο Πετράκη, τον Διοικητή Αεροπορικού Φυλακίου Αγρινίου  Κ. Σδουκος,  την Αντιπρόεδρο του ΠΕΡ. ΤΜ. ΕΕΣ Τσιρωνη Δήμητρα, τον πρ. της Ένωσης Αποστράτων Αξ. Αιτ/νιας Κ. Τσάτζαλο και τον εκπρ. Συνδέσμου Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Αγρινίου Δ. Κολοκότσιος.

Ακολούθησε κατάθεση στεφάνων στην προτομή του Βασιλείου Παναγόπουλου.

Ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου ανέφερε σχετικά : «Μια σημαντική ημέρα για την Ορθοδοξία και την Πατρίδα. Σήμερα τιμούμε όλες τις γυναίκες και τους άνδρες που υπηρετούν στις Ένοπλες Δυνάμεις και υπερασπίζονται τα ιδανικά του Έθνους. Εύχομαι η  Χάρη της Παναγίας να τους  προστατεύει και να τους καθοδηγεί   στην εθνική αποστολή την οποία έχουν αναλάβει».

 

facebook

Ακολουθήστε το ThermoNews  στο Google News

 

Kάνετε Like στη σελίδα του ThermoNews.gr στο Facebook για να μαθαίνετε άμεσα  ό,τι συμβαίνει !

facebook

Σχετικές αναρτήσεις

Αγρίνιο: Εκδήλωση με θέμα”Τιμή στη μνήμη των Βετεράνων του Τοπικού Τύπου που έφυγαν”

Newsroom

Πρώτη στην Δυτική Ελλάδα μαθήτρια του ΕΠΑΛ Αγρινίου στην Οικονομική Ολυμπιάδα

Newsroom

Μεσολόγγι: Μουσειακή Έκθεση για τα 200 χρόνια από το θάνατο του Λόρδου Βύρωνα

Newsroom
Φόρτωση....
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com