11.9 C
Θέρμον
Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024, 9:05
Κοινωνία

Ρόδος – Βιασμός 8χρονης: Καταγγελία για βίντεο με τον παππού να χτυπάει το παιδί

Mε την λήψη καταθέσεων από την 33χρονη μητέρα του 8χρονου παιδιού που έπεσε θύμα βιασμού στη Ρόδο, την γιαγιά του, τα δύο ακόμη κορίτσια της 33χρονης, ηλικίας 10 και 12 ετών, και τον σύντροφό της 33χρονης με καταγωγή από τον Πόντο συνεχίστηκε η έρευνα της αστυνομίας.

Στόχος των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου είναι να παραδώσουν σήμερα τη δικογραφία στην Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου για τα περαιτέρω ενώ δεν αποκλείεται να δοθεί και νέα παραγγελία για τη διενέργεια συμπληρωματικών ανακριτικών πράξεων.

Αυτό που έχει προκύψει από τις καταθέσεις είναι ότι η κακοποίηση που υπέστη η 8χρονη προήλθε από κάποιο αντικείμενο, που η ίδια περιέγραψε ότι μοιάζει ως «μαχαίρι» στην κατάθεση που έδωσε την Τετάρτη παρουσία παιδοψυχολόγου.

Η παιδοψυχολόγος που εξέτασε την 8χρονη έχει αποφανθεί, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ότι το παιδί έχει νοητική στέρηση τοποθετώντας το ως προς την αντίληψη του στην ηλικία των 3,5 ετών εξ ου και η επικοινωνία μαζί του ήταν εξαιρετικά δύσκολη με αποτέλεσμα μόνο υποθέσεις να μπορούν να γίνουν.

Σύμφωνα με το τοπικό μέσο dimokratiki.gr το παιδί φέρεται να έχει «παράπονο» με συγγενικό του πρόσωπο, που είναι αυστηρό, με τους αστυνομικούς να εξετάζουν την πληροφορία που θέλει το ένα από τα αδέλφια της 8χρονης να έχει βίντεο σε κινητό τηλέφωνο στο οποίο φέρεται να χτυπά το παιδί ο παππούς του.

Η 33χρονη κατέθεσε ότι η ίδια και ο σύντροφός της δεν εργάζονται και παραμένουν στην οικία τους, πάνω από την οικία των παππούδων των παιδιών και γονέων της, με τα παιδιά. Τόνισε ότι απουσιάζει μόνο για να μεταβεί σε σούπερ μάρκετ και για άλλες εργασίες και τα παιδιά μένουν με τους γονείς της που την συνδράμουν.

Η μητέρα της 8χρονης επιβεβαίωσε και την πληροφορία σύμφωνα με την οποία όταν έμαθε από την κόρη της για τον τραυματισμό στα γεννητικά όργανα πριν μια εβδομάδα και είδε κάποια σημάδια, τράβηξε μια φωτογραφία και την απέστειλε σε φίλη της για να την συμβουλευτεί. Δύο μέρες μετά βρήκε την αστυνομία στην οικία της και όπως τόνισε δεν γνωρίζει οτιδήποτε που σχετίζεται με κακοποίηση του παιδιού.

Ο σύντροφός της 33χρονης, τέλος, αλλά και η μητέρα της δεν συνέφεραν κάτι νεότερο στην έρευνα και δήλωσαν, επίσης, άγνοια για την κακοποίηση του παιδιού.

 

 

 

vradini.gr

facebook

Ακολουθήστε το ThermoNews  στο Google News

 

Kάνετε Like στη σελίδα του ThermoNews.gr στο Facebook για να μαθαίνετε άμεσα  ό,τι συμβαίνει !

facebook

Σχετικές αναρτήσεις

Νέα στοιχεία για την καταγγελία της 12χρονης – Καταγγέλλει τη μητέρα & τον σύντροφό της για γενετήσιες πράξεις μπροστά της

Newsroom

Ένοικος πολυκατοικίας εγκλώβισε τους κλέφτες στο ασανσέρ, κατεβάζοντας το γενικό του ρεύματος!

Newsroom

Σεπόλια: Συγκλονίζει η 12χρονη – «Σας εμπιστεύτηκα, όμως οι εφιάλτες μου είναι ακόμα εδώ»

Newsroom
Φόρτωση....
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com