17.4 C
Θέρμον
Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024, 18:39
Πολιτισμός-ΤουρισμόςΤοπικά νέα

Το Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας διοργανώνει σεμινάριο με θέμα: «Portrait Rally – Μάθε να σκιτσάρεις και να δημιουργείς πορτραίτα σε 20 λεπτά»

Το Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας σε συνεργασία με τη «∆ιεθνή ομάδα καλλιτεχνών (Waav Kollektiv)» στο πλαίσιο υλοποίησης της πράξης «Ολιστική δικτύωση δημιουργικών ΜΜΕ μέσω συνεργατικών χώρων (hubs) Holistic networking of creative industries via hubs – Creative@Hubs», διοργανώνει το 6ο εργαστήριο – σεμινάριο με θέμα: «Portrait Rally – Μάθε να σκιτσάρεις και να δημιουργείς πορτραίτα σε 20 λεπτά».

Το εργαστήριο θα πραγματοποιηθεί την ∆ευτέρα 11 Οκτωβρίου 2021, Ώρα 18:00 μ.μ, στον πολυχώρο συνεδρίων & εκδηλώσεων, Κτίριο Χρυσόγελου,Φ. Κατάσου & ∆. Μακρή στο Μεσολόγγι (χώρος του έργου Creative@Hubs). H εκδήλωση θα μεταδοθεί και με LIVE STRΕAMING μέσω της σελίδας του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας στο Facebook.

Λόγω των περιορισμών που επιβάλλει το υγειονομικό πρωτόκολλο της πανδημίας, επιτρέπεται η φυσική παρουσία μόνο στους πλήρως εμβολιασμένους και στους νοσήσαντες από Covid-19, με την επίδειξη σχετικών πιστοποιητικών και εγγράφων ταυτοποίησης.

Τηλέφωνο Επικοινωνίας για ∆ήλωση Συμμετοχής: +306978539302.Οι θέσεις για το εργαστήριο είναι περιορισμένες.

facebook

Ακολουθήστε το ThermoNews  στο Google News

 

Kάνετε Like στη σελίδα του ThermoNews.gr στο Facebook για να μαθαίνετε άμεσα  ό,τι συμβαίνει !

facebook

Σχετικές αναρτήσεις

Αγρίνιο: «…για τη Γυναίκα, ….για την Ισότητα  ….για τη Ζωή» – Δράση ενημέρωσης του Ξενώνα Φιλοξενίας Γυναικών

Newsroom

Μεσολόγγι: Παρασκεύαζαν είδη ζαχαροπλαστικής με κάνναβη

Newsroom

Δήμος Αγρινίου: Σύσκεψη της Διεύθυνσης Πρασίνου και Περιβάλλοντος

Newsroom
Φόρτωση....
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com