Υλικά:
•300 γρ μπισκότα σοκολάτας
•140 γρ. βούτυρο
•10 γρ ζελατίνη σκόνη
•120 γρ. ζάχαρη
•10 γρ κορν φλάουρ
•6 κρόκους αυγών
•15 γρ βούτυρο
•1 κ.σ εκχύλισμα βανίλιας
•750 ml γάλα
•1 μάνγκο
•3 ακτινίδια
•15 raspberry
•4 μπουκάλια αναψυκτικού 1 lt
Εκτέλεση:
Βάζουμε τα μπισκότα στο μπλέντερ και χτυπάμε μέχρι να γίνουν τρίμμα, έπειτα λιώνουμε το βούτυρο και το ρίχνουμε μέσα. Παίρνουμε το μείγμα και το στρώνουμε σε μια στρογγυλή φόρμα με αποσπώμενη βάση 18-20 εκ. Πιέζουμε με κουτάλι, έτσι ώστε να σχηματίσουμε ένα ομοιόμορφο πάτο και το βάζουμε στο ψυγείο. Σ’ ένα μικρό μπολάκι βάζουμε τη σκόνη ζελατίνης και ρίχνουμε 2 κ.σ νερό για να διαλυθεί. Σε κατσαρολάκι ρίχνουμε το κόρν φλάουρ και τους κρόκους αυγών, κατόπιν βάζουμε το βούτυρο ,τη βανίλια και το γάλα, ανακατεύουμε καλά με φουε και το τοποθετούμε στη φωτιά. Συνεχίζουμε ν’ ανακατεύουμε μέχρι να ζεσταθεί. Δε θέλουμε να μας σφίξει πολύ ,αλλά να είναι λίγο σφικτή. Στο τέλος ρίχνουμε και τη ζελατίνη με το νερό και συνεχίζουμε το ανακάτεμα. Ρίχνουμε λίγο μείγμα στη φόρμα, κόβουμε τους πάτους από τα μπουκάλια (2 δάκτυλα από το τελείωμα του μπουκαλιού) τοποθετούμε διαδοχικά στη φόρμα και μετά ρίχνουμε το υπόλοιπο μείγμα.
Βάζουμε το γλυκό στο ψυγείο για 3 ώρες . Κόβουμε σε κυβάκια τα φρούτα και λίγα από αυτά τα κάνουμε πουρέ με το μούλτι. Καίμε την άκρη από ένα συνδετήρα και τη βάζουμε στο μπουκάλι, για να μπορέσουμε να το τραβήξουμε. Με ένα κουτάλι ρίχνουμε διαδοχικά λίγο πουρέ και από πάνω κομματάκια φρούτου.