14.1 C
Θέρμον
Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024, 6:36
Τοπικά Αθλητικά

Λαμία – Παναιτωλικός 2-2: Ο Βαρόνε χάρισε το βαθμό στο φινάλε

Ο Παναιτωλικός ήταν καλύτερος και έστω στο 90′ πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας κόντρα στη Λαμία (2-2) – Σκόρερ οι Μαζουλουξής (10′), Νούνιες (66′) για τους γηπεδούχους, τα γκολ για τους Αγρινιώτες πέτυχαν οι Ντουάρτε (30′) και Βαρόνε (90′)

Ένα πολύ ενδιαφέρον και εξαιρετικό ματς διεξήχθη στο Δημοτικό Στάδιο Λαμίας «Αθανάσιος Διάκος», με τη Λαμία και τον Παναιτωλικό να έρχονται ισόπαλοι με σκορ 2-2, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Superleague.

Μπορεί οι γηπεδούχοι να προηγήθηκαν δύο φορές με τους Μαζουλουξή (10′) και Νούνιες (66′), αλλά δεν άξιζαν τη νίκη και ο Παναιτωλικός, έστω στο φινάλε, έσωσε την παρτίδα παίρνοντας τον βαθμό της ισοπαλίας με γκολ του Βαρόνε στο 90′.

Λίγα λεπτά μακριά από την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα βρέθηκε η Λαμία, η οποία εν τέλει κατέκτησε τον παρθενικό της βαθμό στη διοργάνωση. Στην 7η θέση με 5 βαθμούς και μόλις στο -1 από την εξάδα των play off βρίσκεται ο Παναιτωλικός.

ΤΟ ΜΑΤΣ

Η Λαμία μπήκε καλύτερα και πιο διαβασμένη από τον Παναιτωλικό στον αγώνα. Η κατοχή υπέρ της (61-39 σε ένα σημείο), όλες οι προσωπικές μονομαχίες δικές της. Οι γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο του αγώνα. Και δικαίως προηγήθηκαν στο σκορ.

Μόλις στο 10′ η Λαμία άνοιξε το σκορ. Ο Ταϊρόν εκτέλεσε το κόρνερ από δεξιά και ο Μαζουλουξής πήρε ανενόχλητος την κεφαλιά από κοντά για το Λαμία – Παναιτωλικός 1-0.

Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι συνέχισαν να έχουν τον έλεγχο της αναμέτρησης, αλλά όχι για πολύ ακόμα. Ο Παναιτωλικός ισορρόπησε από το 20λεπτο και μετά, πήρε πρωτοβουλίες και άρχισε να… βγαίνει από το καβούκι του. Με συνέπεια να ισοφαρίσει.

Στο 30′ ο Ντουάρτε έλαβε την πάσα από τον Λούι και με ένα καταπληκτικό σουτ εκτός περιοχής έκανε το 1-1. Υπέροχο γκολ ισοφάρισης από τους Αγρινιώτες. Με τη σέντρα όμως η Λαμία πέτυχε αμέσως το 2-1, ωστόσο το γκολ του Μανούσου ακυρώθηκε καθώς ο Έλληνας άσος ήταν εμφανώς σε θέση οφσάιντ.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Παναιτωλικός μπήκε πολύ καλά, είχε τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα και τις ευκαιρίες για να πετύχει κάποιο γκολ, αλλά μάταια. Σαν να μην έφτανε αυτό, η Λαμία κόντρα στη ροή του αγώνα ανέκτησε το προβάδισμα στο σκορ.

Στο 66′ η Λαμία είχε δοκάρι και στη συνέχεια της φάσης διαρκείας που εκτυλίχθηκε στα καρέ των φιλοξενούμενων ο Νούνιες έκανε το σουτ και σκόραρε για το 2-1.

Ωστόσο, ο Παναιτωλικός πίεσε, δεν τα παράτησε και στο 90′ έφτασε στο γκολ της ισοφάρισης. Ο Μπαρμπόσα σέντραρε με εκτέλεση φάουλ και ο Βαρόνε σκόραρε με το… γόνατο από κοντά, διαμορφώνοντας στο 90′ το τελικό 2-2 στη ματσάρα της Λαμίας!

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Λαμία: Σαράνοφ, Βύντρα, Αντέτζο, Μαζουλουξής, Ανχελ Μαρτίνεθ, Τρούμπουλος (57′ Γκόλεμιτς), Νούνιες, Μανουσάκης (57′ Προβυδάκης), Ρόμανιτς (81′ Τσούκαλος), Ταϊρόν, Μανούσος (74′ Αραμπούλι)

Παναιτωλικός: Ροντρίγκες, Λούι (81′ Μόρσεϊ), Βργκος, Κορνέλιους (87′ Μπαρμπόσα), Χουχούμης, Τσιγγάρας, Φλόρες (81′ Καρέλης), Βαρόνε, Ντίας (90+3′ Αντούνες), Ντουάρτε, Βέργος (90+3′ Μπελεβώνης)

video   highlights

facebook

Ακολουθήστε το ThermoNews  στο Google News

 

Kάνετε Like στη σελίδα του ThermoNews.gr στο Facebook για να μαθαίνετε άμεσα  ό,τι συμβαίνει !

facebook

Σχετικές αναρτήσεις

Το μήνυμα του Παναιτωλικού για την Παγκόσμια Ημέρα Αυτισμού (ΦΩΤΟ)

Newsroom

Χρυσό μετάλλιο για τον Γούναρη Αριστομένη και τον Σκοπευτικό Όμιλο Αιτωλοακαρνανίας

Newsroom

Ακαδημία Θέρμου: Έναρξη πρωταθλήματος υποδομών για τους μικρούς Κ12

Newsroom
Φόρτωση....
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com