11.9 C
Θέρμον
Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024, 6:40
Αστυνομικά

Αποκάλυψη για τη μη αντίδραση των αστυνομικών – Δεν βγήκαν καν από το περιπολικό

 

Νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως σχετικά με την δολοφονία της 31χρονης στη Δάφνη από τον σύζυγό της και τη μη επέμβαση της αστυνομίας όταν είχε κληθεί λίγες ημέρες νωρίτερα  για περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά στις 10 με 11 Ιουλίου γειτόνισσα του ζευγαριού επικοινωνεί με το κέντρο άμεσης δράσης , το 100.

Κάνει λόγο για ενδοοικογενειακό επεισόδιο στη Δάφνη, είναι σαφέστατη ενώ αναφέρει ότι υπάρχει μέσα στο σπίτι και ανήλικο παιδί. Έδωσε μάλιστα τα δικά της στοιχεία ταυτότητας το δικό της κουδούνι, γιατί το κουδούνι του ζευγαριού είχε αλλάξει.

Όπως αναφέρει ο ΣΚΑΪ το περιπολικό έλαβε σήμα υψηλής προτεραιότητας να πάει όσο το δυνατόν συντομότερα στο σημείο  κάτι το οποίο είναι και  καταγεγραμμένο, ωστόσο  το περιπολικό φαίνεται να φτάνει 25 λεπτά αργότερα.

Εκτός από την καθυστέρηση υπάρχει και συνέχεια… Οι δύο αστυνομικοί, όπως αναφέρουν οι μαρτυρίες, που φαίνεται να επιβεβαιώνονται δεν βγήκαν καν από το περιπολικό. Φέρονται να ανοιγόκλεισαν τα παράθυρα του περιπολικού, στη συνέχεια διαβίβασαν στο κέντρο ότι δεν υπάρχει κάποιος να τούς υποδείξει το διαμέρισμα στο οποίο υπάρχει το ενδοοικογενειακό επεισόδιο και στη συνέχεια αποχώρησαν. Οι δύο αστυνομικοί εντοπίστηκαν και τέθηκαν σε διαθεσιμότητα.

Υπενθυμίζεται ότι το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη έχει συστήσει ειδική υπηρεσία Αντιμετώπισης της Ενδοοικογενειακής Βίας και έχουν δοθεί από την πρώτη στιγμή σαφείς οδηγίες και εντολές για την άμεση και αποτελεσματική διαχείριση των περιστατικών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ελλάδα – NewsIT

facebook

Ακολουθήστε το ThermoNews  στο Google News

 

Kάνετε Like στη σελίδα του ThermoNews.gr στο Facebook για να μαθαίνετε άμεσα  ό,τι συμβαίνει !

facebook

Σχετικές αναρτήσεις

Αιτωλοακαρνανία: Το αστυνομικό δελτίο της ημέρας (28/03/2024)

Newsroom

Ανήλικη καταγγέλλει τη μητέρα και τον σύντροφό της για γενετήσιες πράξεις μπροστά της

Newsroom

Μεσολόγγι: Συνελήφθησαν δυο άτομα για διακίνηση ναρκωτικών

Newsroom
Φόρτωση....
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com