8 Ιανουαρίου 2026
Τοπικά νέα

Προχωράει το έργο συντήρησης / αποκατάστασης στην Ε.Ο Αγρινίου – Θέρμου

Για την εξέλιξη των εργασιών στο έργο συντήρησης, αποκατάστασης και άρσης επικινδυνότητας στην εθνική οδό Αγρινίου-Θέρμου, ενημερώθηκε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριος Φαρμάκης, καθώς σήμερα Δευτέρα 6 Ιουνίου 2022 πραγματοποίησε επίσκεψη συνοδευόμενος από τον Αντιπεριφερειάρχη Υποδομών και Έργων, Θανάση Μαυρομμάτη στο τμήμα από τη Νέα Αβόρανη έως το ύψος της Παραβόλας, όπου εκτελούνται εκτεταμένες ασφαλτοστρώσεις.

Στην επίσκεψη παρόντες ήταν ακόμη ο Δήμαρχος Αγρινίου, Γιώργος Παπαναστασίου, οι Αντιδήμαρχοι Κ. Καλαντζής, Δ. Σκορδοπουλος και Πρόεδροι Τοπικών Κοινοτήτων στους οποίους παρουσιάστηκε από τον επιβλέποντα η πορεία του έργου που εκτελείται τμηματικά.

Συγκεκριμένα, πραγματοποιούνται εργασίες χωματουργικές, τεχνικές, ασφαλτικές, πρασίνου, σήμανσης και ασφάλισης συνολικού προϋπολογισμού 5 εκατ. ευρώ, με εξασφαλισμένη χρηματοδότηση από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων. Εκτελούνται παρεμβάσεις σε τουλάχιστον 50 θέσεις του οδικού άξονα, με στόχο την άρση της επικινδυνότητας, την κάλυψη άκρως επειγουσών αναγκών και την επαναφορά της οδού στην αρχική της κατάσταση ώστε να αναβαθμιστεί η οδική ασφάλεια των χρηστών.

 

facebook

Ακολουθήστε το ThermoNews  στο Google News

 

Kάνετε Like στη σελίδα του ThermoNews.gr στο Facebook για να μαθαίνετε άμεσα  ό,τι συμβαίνει !

facebook

Σχετικές αναρτήσεις

Πένθος στο Δοκίμι για τον θάνατο του 45χρονου Γιώργου Λαζαρίνη – Αύριο η κηδεία

Newsroom

Πρόγραμμα επετειακών εκδηλώσεων 200 ετών από την ηρωική ΕΞΟΔΟ του Μεσολογγίου

Newsroom

Με επισημότητα ο εορτασμός των Θεοφανείων στον Δήμο Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου

Newsroom
Φόρτωση....
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com