15.7 C
Θέρμον
Παρασκευή, 3 Μαΐου 2024, 12:55
Τοπικά ΑθλητικάΤοπικά νέα

Ο «Σταύρακας» από το «Καφέ της Χαράς» τερματοφύλακας στην Δάφνη Μεγάλης Χώρας (ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ)

Ο γνωστός Αγρινιώτης ηθοποιός Γιάννης Παπαθανάσης που τον απολαύσαμε μέσα από την τηλεοπτική σειρά “Το καφέ της Χαράς” στον ρόλο του “Σταύρακα”, όπως και άλλες δουλειές του στην τηλεόραση και στο θέατρο, την φετινή χρονιά αγωνίζεται ως τερματοφύλακας στην ομάδα του χωριού του, την Δάφνη Μεγάλης Χώρας.

Το agrinio24.gr βρήκε τον Γιάννη στο ΔΑΚ Αγρινίου, όπου έκανε προπόνηση με την ομάδα του, και μίλησε στην κάμερά του και στον Παντελή Χατζηστυλιανό, για την απόφασή του να “ξεκρεμάσει” τα γάντια του, καθώς έχει αγωνιστεί και παλιότερα ως τερματοφύλακας, και μας εξήγησε πως προέκυψε η ενασχόλησή του και πάλι με το ποδόσφαιρο.

Όπως είπε, το τελευταίο διάστημα που δεν είχε επαγγελματικές υποχρεώσεις στην Αθήνα, έχει επιστρέψει στο Αγρίνιο, και βρίσκεται κοντά στην ομάδα τους χωριού του, την Δάφνη Μεγάλης Χώρας, στηρίζοντας την διοίκηση από διάφορες θέσεις, ενώ παράλληλα προπονούνταν με την ομάδα.

Ο προπονητής που ανέλαβε φέτος την Δάφνη, βλέποντας ότι μπορούσε να προσφέρει και ως ποδοσφαιριστής, του πρότεινε να δηλωθεί στο ρόστερ της ομάδας και είτε αγωνιζόμενος, είτε μέσα από τις αποστολές της ομάδας να βοηθάει τα νέα παιδιά.

Μια πρόταση που αποδέχθηκε και αγωνίστηκε ήδη βασικός τερματοφύλακας σε τρείς αγώνες, με τον πιο πρόσφατο να πιάνει και πέναλτι στα τελευταία λεπτά, κρατώντας τον βαθμό της ισοπαλίας για την ομάδα του.

Επιμέλεια-κάμερα: Άγγελος Πολύζος
Πηγή: agrinio24.gr

facebook

Ακολουθήστε το ThermoNews  στο Google News

 

Kάνετε Like στη σελίδα του ThermoNews.gr στο Facebook για να μαθαίνετε άμεσα  ό,τι συμβαίνει !

facebook

Σχετικές αναρτήσεις

Γεωργία Μπόκα: Ευχαριστίες προς το Δ.Σ. του «Παραδοσιακού Καλλιτεχνικού Εργαστηρίου» Αγρινίου

Newsroom

Διαδοχικές συναντήσεις του Αντιπεριφερειάρχη Στυλιανού Μπλέτσα για θέματα ενέργειας και περιβάλλοντος

Newsroom

Οι περιοχές της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας που θα απαγορεύεται η κυκλοφορία κατά τις ημέρες  πολύ υψηλού κινδύνου πυρκαγιάς ή συναγερμού

Newsroom
Φόρτωση....
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com