21.2 C
Θέρμον
Πέμπτη, 2 Μαΐου 2024, 14:38
Τοπικά νέα

Μητροπολίτης Κοσμάς: Οι Αρχές διεξάγουν έρευνα για τον θάνατό του – Κλήθηκε να καταθέσει η ηγουμένη γιατρός του

Έρευνα για τον τρόπο που έφυγε από τη ζωή ο Μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας διεξάγουν οι Αρχές.

Υπενθυμίζεται ότι ο Μητροπολίτης Κοσμάς, ο οποίος νοσηλευόταν για πολλές μέρες με κοροναϊό στο νοσοκομείο του Ευαγγελισμού, άφησε την τελευταία του πνοή την 3η Ιανουαρίου του 2022.

Ο Μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας Κοσμάς είχε αρνηθεί να μπει στο νοσοκομείο, και μετά είχε αρνηθεί να μπει σε ΜΕΘ.

Ωστόσο η κατάσταση το επέβαλε, και τελικά μεταφέρθηκε από το νοσοκομείου του Αγρινίου σε αυτό του Ευαγγελισμού, όπου και δυστυχώς κατέληξε.

Σύμφωνα με τον Alpha, η ηγουμένη, η οποία φέρεται να ήταν και η προσωπική γιατρός του Μητροπολίτη Κοσμά, έχει κληθεί να καταθέσει στο πλαίσιο της έρευνας για τον τρόπο που επήλθε ο θάνατός του, μετά από πολυήμερη νοσηλεία στο νοσοκομείο.

«Το εμβόλιο δεν ήθελε να το κάνει. Πήγαινε σε κάποιον γιατρό, γερόντισσα ήταν αυτή η γιατρός, δεν ήταν στο νοσοκομείο η γιατρός αυτή. Οπωσδήποτε έχει πελάτες, πολλούς πελάτες», δηλώνει κάτοικος της περιοχής.

Η ηγουμένη,όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του Alpha, φέρεται να συνεργαζόταν στενά με τον αρνητή-γιατρό από τον Βόλο, με αποτέλεσμα να καθυστερήσει να μεταφερθεί στο νοσοκομείο, και να χάσει τη ζωή του από κοροναϊό.

«Αυτή τον κουράριζε, έπρεπε να έχει κάνει το εμβόλιο και να πάει και σε νορμάλ γιατρούς», είπε άλλη κάτοικος, η οποία ανέφερε ότι η ηγουμένη διατηρεί και ιατρείο, ωστόσο δήλωσε «δεν ξέρω τώρα τι κάνει, μετά τον θάνατο δεν την είδα καθόλου».

«Σε έναν κανονικό γιατρό μπορεί και να ζούσε», πρόσθεσε.

Δείτε το βίντεο εδώ

 

parapolitika.gr

 

 

facebook

Ακολουθήστε το ThermoNews  στο Google News

 

Kάνετε Like στη σελίδα του ThermoNews.gr στο Facebook για να μαθαίνετε άμεσα  ό,τι συμβαίνει !

facebook

Σχετικές αναρτήσεις

Δήμος Αγρινίου: Πώς θα λειτουργήσουν τα ΚΕΠ σήμερα, Μεγάλη Πέμπτη

Newsroom

Αγρίνιο: Απάντηση του προέδρου της ΔΕΥΑΑ στον Κώστα Πιστιόλα

Newsroom

Συγχαρητήρια Δημάρχου Αγρινίου στον “Α.Σ. Θησέας Αιτωλοακαρνανίας»

Newsroom
Φόρτωση....
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com