23.5 C
Θέρμον
Τρίτη, 21 Μαΐου 2024, 9:47
Νέα απο το ΘέρμοΤοπικά νέα

Μέγα Δένδρο Θέρμου: Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός στην Ι.Μ. Αγίου Κοσμά Αιτωλού (ΦΩΤΟ)

Σήμερα, Τρίτη 23 Αυγούστου 2022, παραμονή της Εορτής του Αγίου Κοσμά του Αιτωλού, τελέστηκε Μέγας Αρχιερατικός Πανηγυρικός Εσπερινός Μετ’ Αρτοκλασίας και Θείου Κηρύγματος, στην Ιερά Μονή Αγίου Κοσμά Αιτωλού στο Μέγα Δένδρο Θέρμου.

Η Ακολουθία του Εσπερινού, τελέστηκε χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Ναυπάκτου και Αγίου Βλασίου κ.κ. Ιερόθεου, Τοποτηρητή της Ιεράς Μητροπόλεως Αιτωλίας και Ακαρνανίας, με την συμμετοχή του Θεοφιλέστατου Επισκόπου  Ευκαρπίας κ.κ. Ιερόθεου Ζαχαρή, του  Πανοσιολογιώτατου Αρχιμανδρίτη π. Θεόκλητου Ράπτη και Σεβαστών Πατέρων της Εκκλησίας μας από διάφορες Ενορίες της περιοχής.

Οι άσχημες καιρικές συνθήκες δεν εμπόδισαν την προσέλευση των πιστών, οι οποίοι βρέθηκαν στην Ιερά Μονή, για τιμήσουν τη Μνήμη του Αγίου.

 

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, οι πιστοί δεν παρέλειψαν να επισκεφτούν τον Παλαιό Ιερό Ναό του Αγίου Κοσμά Αιτωλού, ο οποίος βρίσκεται σε απόσταση λίγων μέτρων από την Ιερά Μονή, προκειμένου να προσκυνήσουν τις Ιερές Εικόνες και να ανάψουν κερί στη Χάρη του Αγίου Κοσμά.

facebook

Ακολουθήστε το ThermoNews  στο Google News

 

Kάνετε Like στη σελίδα του ThermoNews.gr στο Facebook για να μαθαίνετε άμεσα  ό,τι συμβαίνει !

facebook

Σχετικές αναρτήσεις

Δήμος Αγρινίου: Εγκατάσταση Μονάδας Ταχυδιύλισης στην Σκουτερά 

Newsroom

Αιτωλοακαρνανία: Εορτή Λήξης Κατηχητικών Συνάξεων Δημοτικού της Ιεράς Μητροπόλεως

Newsroom

Δύο τραυματίες σε τροχαίο στην Γουριά Μεσολογγίου

Newsroom
Φόρτωση....
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com