14.1 C
Θέρμον
Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024, 17:05
Νέα απο το ΘέρμοΤοπικά νέα

Θέρμο: Το Δημοτικό Συμβούλιο τίμησε τη μνήμη του Κωνσταντίνου Αθανασίου

Τα ειλικρινή τους  συλλυπητήρια εξέφρασαν χθες, Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου, στο Δημοτικό Συμβούλιο Δήμου Θέρμου,  ο Δήμαρχος,  οι αρχηγοί των παρατάξεων, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι, για την απώλεια του Δημοτικού Συμβούλου και τέως Αντιδημάρχου Κωνσταντίνου Αθανασίου.

Τον λόγο πήρε ο Δήμαρχος κ. Σπύρος Κωνσταντάρας, ο όποιος μίλησε με ιδιαίτερα συγκινητικά λόγια για τον αείμνηστο Κωνσταντίνο Αθανασίου.

Αρχικά τόνισε πόσο χρήσιμος υπήρξε για την οικογένειά του, τον επαγγελματικό του κύκλο αλλά και για τους φορείς, τους  οποίους υπηρέτησε όλα αυτά τα χρόνια.

Συνέχισε αναφέροντας  με πόσο πάθος και ανιδιοτέλεια, εργάστηκε ο Κώστας Κουκούλιας για τον Δήμο Θέρμου και πόσο πάλεψε για τα προβλήματα του ορεινού όγκου του Δήμου.

Στη συνέχεια εξέφρασε μια σκέψη του, λέγοντας ότι θα επιθυμούσε, μια από τις γέφυρες που κατασκευάζονται, ύστερα από τις τρομερές κατολισθήσεις  που σημειώθηκαν στα ορεινά του Δήμου, να πάρει επίσημα την ονομασία του και έτσι να θυμούνται όλοι, ότι ο άνθρωπος αυτός υπηρέτησε ανιδιοτελώς το Δήμο Θέρμου.

Κλείνοντας υπογράμμισε ότι παρά τις διαφωνίες τους – οι οποίες είναι πολύ λογικό να υπάρχουν- τάχθηκε πάντα στο πλευρό του,  για το καλό του Δήμου.

Έπειτα τηρήθηκε  ενός  λεπτού σιγή στη μνήμη του Δημοτικού Συμβούλου Κωνσταντίνου Αθανασίου, πριν την έναρξη του χθεσινού Δημοτικού Συμβουλίου.

Παρακολουθείστε από 16:00′ έως 27:10′

 

 

facebook

Ακολουθήστε το ThermoNews  στο Google News

 

Kάνετε Like στη σελίδα του ThermoNews.gr στο Facebook για να μαθαίνετε άμεσα  ό,τι συμβαίνει !

facebook

Σχετικές αναρτήσεις

Συμμετοχή Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας Θανάση Μαυρομμάτη σε εκδήλωση του Υπουργού Εθνικής Άμυνας, Νίκου Δένδια για τον Φιλελληνισμό και τον Λόρδο Βύρωνα

Newsroom

Αγρίνιο: Σε κλίμα συγκίνησης τελέστηκε η επιμνημόσυνη δέηση για τα θύματα του βομβαρδισμού

Newsroom

Θέρμο: Έφυγε ο Λάμπρος Λόης, μια εμβληματική μορφή…

Newsroom
Φόρτωση....
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com