18.5 C
Θέρμον
Παρασκευή, 17 Μαΐου 2024, 10:28
Νέα απο το ΘέρμοΤοπικά νέα

Θέρμο: Εκδήλωση λήξης χορευτικών τμημάτων του ΕΟΘ – Τιμήθηκε ο Θωμάς Κυριαζής για την προσφορά του στον Όμιλο(ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ)

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε  την Κυριακή 29 Μαΐου, η τελετή λήξης  των χορευτικών τμημάτων του Εκπολιτιστικού Ομίλου Θέρμου και η βράβευση- αφιέρωμα του πρώην χοροδιδασκάλου κ. Θωμά Κυριαζή.

Την εκδήλωση άνοιξε ο Πρόεδρος του Εκπολιτιστικού Ομίλου Θέρμου κ. Γεώργιος  Δημάκης, ο οποίος καλωσόρισε όλους τους παρευρισκομένους και αναφέρθηκε στη σπουδαία συνεισφορά του πρώην χοροδιδασκάλου  κ. Θωμά Κυριαζή, στον Όμιλο.

Σύντομο χαιρετισμό απηύθυνε ο Δήμαρχος Θέρμου κ. Σπυρίδων  Κωνσταντάρας, όπου κι αυτός με τη σειρά του μίλησε με ιδιαίτερα συγκινητικά λόγια, για τον κ. Θωμά Κυριαζή.

Ύστερα, πραγματοποιήθηκε απονομή τιμητικής πλακέτας στον  πρώην χοροδιδάσκαλο του Ομίλου, από τον κ. Δήμαρχο και δόθηκαν , από τον Πρόεδρο του ΕΟΘ εκ μέρους του Ομίλου, ένα χειροποίητο παραδοσιακό Κιουστέκι και από τον χοροδιδάσκαλο κ. Βασίλειο Τριανταφύλλου, ένα ζευγάρι χειροποίητα αυθεντικά  τσαρούχια της προεδρικής φρουράς , εκ μέρους όλων των χορευτών.

Η βραδιά συνεχίστηκε με την παρουσίαση όλων των χορευτικών τμημάτων του Ομίλου (παιδικό, εφηβικό, ενηλίκων) ,παρουσιάζοντας χορούς από διάφορες περιοχές της Ελλάδας.

Να σημειωθεί, ότι στα χορευτικά τμήματα συμμετείχαν και παλιοί μαθητές του Θωμά Κυριαζή, τιμώντας  με την παρουσία τους τον πρώην χοροδιδάσκαλο.

   

facebook

Ακολουθήστε το ThermoNews  στο Google News

 

Kάνετε Like στη σελίδα του ThermoNews.gr στο Facebook για να μαθαίνετε άμεσα  ό,τι συμβαίνει !

facebook

Σχετικές αναρτήσεις

Στο Αγρίνιο και το Μεσολόγγι ο Λευτέρης Αυγενάκης

Newsroom

Π.Δ.Ε.: Υπενθύμιση μέτρων προστασίας από την αφρικανική σκόνη

Newsroom

Αγρίνιο: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις αύριο 17/5 στη διασταύρωση Μακρή και Γοργοποτάμου

Newsroom
Φόρτωση....
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com