16.5 C
Θέρμον
4 Μαΐου 2026
Νέα απο το ΘέρμοΤοπικά νέα

Θέρμο: Κατέκλυσαν την Πηγή οι μικροί αγγειοπλάστες! (ΦΩΤΟ)

Τεράστια ήταν η συμμετοχή των μικρών μας φίλων και των γονέων τους, στο σεμινάριο που πραγματοποιήθηκε σήμερα, Τετάρτη 16 Αυγούστου 2023, στο χώρο της Πηγής, με τίτλο: «Με την μαγεία του πηλού», από την κα Μαρία Γούργαρη, κεραμίστρια – αγγειοπλάστη, διδάσκοντας σε μικρούς και μεγάλους τεχνικές αγγειοπλαστικής.

Στο λόγο της, η Πρόεδρος του Ι.Δ.Ε.Α.Π.Θ. κα Σοφία Υφαντή, ευχαρίστησε το Δήμο Θέρμου για την υποστήριξη, καθώς επίσης και όλους όσους συμβάλουν στην υλοποίηση των δράσεων του Ι.Δ.Ε.Α.Π.Θ. 

Χαιρετισμό στην εκδήλωση, απηύθυνε ο Δήμαρχος Θέρμου κ. Σπύρος Κωνσταντάρας.

Νωρίτερα είχαν προηγηθεί τα Εγκαίνια της  Έκθεσης Αγγειοπλαστικής – Κεραμικής, με έργα των μαθητών του τμήματος αγγειοπλαστικής του Ι.Δ.Ε.Α.Π.Θ. και της διδάσκουσας κας Μαρίας Γούργαρη, στον Αίθουσα Εκδηλώσεων του Δημαρχιακού Μεγάρου Θέρμου.

Στο χώρο της Πηγής, είχε στηθεί πλούσιος μπουφές, με χειροποίητα εδέσματα, φτιαγμένα από μέλη του Ι.Δ.Ε.Α.Π.Θ. και από γονείς.

Η εκδήλωση ήταν σε συνδιοργάνωση του Ι.Δ.Ε.Α.Π.Θ. (Ινστιτούτο Δημιουργικότητας Έρευνας Ανάπτυξης Περιφ. Θέρμου) και του Δήμου Θέρμου, στα πλαίσια των Εορτών ”Αγίου Κοσμά Αιτωλού 2023”.

      

 

facebook

Ακολουθήστε το ThermoNews  στο Google News

 

Kάνετε Like στη σελίδα του ThermoNews.gr στο Facebook για να μαθαίνετε άμεσα  ό,τι συμβαίνει !

facebook

Σχετικές αναρτήσεις

Η Ιερά Μονή Αγίου Κοσμά του Αιτωλού ανακοινώνει το πρόγραμμα των Ιερών Ακολουθιών για τον Μάιο 2026

Newsroom

Το FinalFour του 27ου Πρωταθλήματος Μπάσκετ με Αμαξίδιο στο Μεσολόγγι: Μια γιορτή αθλητισμού και ιστορικής μνήμης

Newsroom

Τρίτη ημέρα του προσκυνήματος της Υπεραγίας Θεοτόκου «Άξιον Εστί» στην Ι. Π. Μεσολογγίου

Newsroom
Φόρτωση....