10.8 C
Θέρμον
Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024, 9:47
Νέα απο το ΘέρμοΤοπικά νέα

Θέρμο: Δοξολογία και Κατάθεση Στεφάνων για την Επέτειο της 25ης Μαρτίου(ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ)

Σήμερα, Παρασκευή 25 Μαρτίου, στις 10 το πρωί, τελέστηκε  επίσημη Δοξολογία στον Ιερό  Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Θέρμου και ακολούθησε ομιλία από την εκπαιδευτικό του Δημοτικού Σχολείου Θέρμου κ. Παρασκευή Αλεξάκη με θέμα: « Ο δρόμος της Θυσίας».

Μετά το πέρας της Θείας λειτουργίας, τελέστηκε επιμνημόσυνη δέηση στο Μνημείο των Πεσόντων, και πραγματοποιήθηκε Κατάθεση Στεφάνων από τον:

Δήμαρχο Θέρμου κ. Σπύρο Κωνσταντάρα, τον Εκπρόσωπο της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας κ. Γεώργιο Κοντογιάννη, τον Διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Θέρμου κ. Πέτρο Δούκα, την Διοικήτρια του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Θέρμου κα Στάμου Ζωή, τον Πρόεδρο Κοινότητας Θέρμου κ. Αλέξανδρο Σιαδήμα, τον Εκπρόσωπο Κέντρου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Θέρμου κ. Φώτιο Αγγελόπουλο, τον Πρόεδρο του Εκπολιτιστικού Ομίλου Θέρμου κ. Γεώργιο Δημάκη, τον Πρόεδρο Συλλόγου Φίλων Αρχαιολογικού Μουσείου κ. Γεώργιο Χριστόπουλο, την Πρόεδρο Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου κα Χριστίνα Καραγεώργου, την Γραμματέα του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων Γυμνασίου & Λυκείου Θέρμου κα Μαρία Γεωργίτσα, τον Εκπρόσωπο του Εμπορικού, Επαγγελματικού και Βιοτεχνικού Συλλόγου Θέρμου κ. Κωνσταντίνο Δημάκη, τον  Πρόεδρο του Συλλόγου Πολυτέκνων Θέρμου και Περιχώρων  κ. Κωνσταντίνο Λάμπο, τον Αντιπρόεδρο της ΛΕ.Μ.Α.Θ. κ. Σωκράτη Υφαντή  και εκ μέρους του  Ι.Δ.Ε.Α.Π.Θ.. η κα Μαρίνα Μπιτχαβά και η κα. Σοφία Υφαντή.

Στη συνέχεια τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των ένδοξων νεκρών και ακλούθησε ο «ΕΘΝΙΚΟΣ  ΥΜΝΟΣ».

 

 

facebook

Ακολουθήστε το ThermoNews  στο Google News

 

Kάνετε Like στη σελίδα του ThermoNews.gr στο Facebook για να μαθαίνετε άμεσα  ό,τι συμβαίνει !

facebook

Σχετικές αναρτήσεις

Συμμετοχή Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας Θανάση Μαυρομμάτη σε εκδήλωση του Υπουργού Εθνικής Άμυνας, Νίκου Δένδια για τον Φιλελληνισμό και τον Λόρδο Βύρωνα

Newsroom

Αγρίνιο: Σε κλίμα συγκίνησης τελέστηκε η επιμνημόσυνη δέηση για τα θύματα του βομβαρδισμού

Newsroom

Θέρμο: Έφυγε ο Λάμπρος Λόης, μια εμβληματική μορφή…

Newsroom
Φόρτωση....
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com